- Nega obraza &
 telesaZadnje noviceNajbolj brano 
- Make up &
 ličenjeZadnje noviceNajbolj brano 
- Moda &
 stil
- Rekreacija &
 hujšanje
- Zdravje &
 odnosiZadnje noviceNajbolj brano 
- Nosečnost &
 starševstvo

Septembra pa bi kam v tujino šla, spet odvisno od službe...
 Septembra pa bi kam v tujino šla, spet odvisno od službe...

tko da sem se na krfu imela super! plaže imajo večinoma kaj senčke, tako da sem prihranla na 6-7 evrih na dan za ležalnika in senčnik, v nasprotju z lanskim Rodosom. dol sem šla z trajektom, bivala sem v app. ful sem bila presenečena da ni bilo veliko komarjev! slabo pa je to, da so marketi ful dragi-so pa girosi poceni
  tko da sem se na krfu imela super! plaže imajo večinoma kaj senčke, tako da sem prihranla na 6-7 evrih na dan za ležalnika in senčnik, v nasprotju z lanskim Rodosom. dol sem šla z trajektom, bivala sem v app. ful sem bila presenečena da ni bilo veliko komarjev! slabo pa je to, da so marketi ful dragi-so pa girosi poceni   s skuterjem je super hodit od plaže do plaže, katere so res lepe! najlepše mi je bilo v barbatiju, ki spominja na dalmacijo. z avtom bi si pa ne upala it k se ceste ki so označene z najdebelejšo črto na zemljevidu kar naenkrat postale ozke! morje je na vzhodni obali ful toplo, na vzhodni pa kar mrzlo. tko no..če še koga kaj zanima me lahk vpraša
 s skuterjem je super hodit od plaže do plaže, katere so res lepe! najlepše mi je bilo v barbatiju, ki spominja na dalmacijo. z avtom bi si pa ne upala it k se ceste ki so označene z najdebelejšo črto na zemljevidu kar naenkrat postale ozke! morje je na vzhodni obali ful toplo, na vzhodni pa kar mrzlo. tko no..če še koga kaj zanima me lahk vpraša  

Mene bi zanimalo - ali je kaj vetrovno? Ali je morje kaj razburkano zaradi valov? Sama ful rada ležim v nizkem morju na plaži, ne maram tistih visokih valov, ki te zajamejo kot cunami.
 . Kaj pa drugače v Zadru? Je kaj možnosti izhodov, zabave...?
. Kaj pa drugače v Zadru? Je kaj možnosti izhodov, zabave...?Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...