Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Miss Slovenije 2006 in 2007

Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 8:40
Povezava do prispevka
Nisem gledala celotnega prenosa, le konec. Vsa prireditev mi je obupna, mislim prav vse stvari v zvezi z Miss Slo 2007 so mi bile grozne. Missice sicer še ne poznam, ampak na videz mi res ni všeč... se pravi -10 za tole celotno zmešnjavo skupaj
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 9:19
Povezava do prispevka

Meni je pa lušna zmagovalka, oddaja je bila pa zanič. Negledljivo.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 9:24
Povezava do prispevka
Kopitar je bil edina dobra stvar tam. Nikoli si nisem mislila, da bo to kdaj rekla. Pa se zarečenega kruha res najvec poje...
0
Nazaj na vrh
Anastazija
Starost: 43Pridružen: 25. jan 2004Prispevkov: 827Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 10:40
Povezava do prispevka
ana je napisal/aGroteskna, grozljiva prireditev kakršne na tv ne pomnim.
Punce so bile degradirane, popolnoma  odrinjene. Vsa pozornost je
bila usmerjena v voditelja. Sicer vso spoštovanje Godlerju, a tokrat mu
ga žal ne morem izreči.

Miss
je prireditev, ki potrebuje glamur in spektakularnost pravljice. Kaj ko
bi si enkrat naši televizijci ogledali kakšen italjanski izbor?

Se kar podpišem. Tako katastrofalne prireditve pa že dolgo ne, saj ne veš a se zafrkavajo ali dejansko mislijo, da je bilo dobro?!

Od misic mi pa tudi nobena ni posebno izstopala, čisto povprečne punce.
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 11:59
Povezava do prispevka
Tudi sama se podpišem pod predhodnice. Kaj pa je bilo to??? 
Nisem mogla verjeti, da se to res dogaja. In nisem mogla gledati prireditve, nonstop sem preklapljala program in čakala, kdaj bodo punce na odru in potem spet drug kanal. Porazno, res....
Glede zmagovalke-meni ni všeč. Ne vem zakaj ampak nekaj me ful moti na njej. Pa taka "navadna" punce je, se na cesti nikoli ne bi obrnila za njo. Pa od vseh punc se mi je zdela najbolj "porejena". Če pogledaš slike v kopalkah....No, pa sej do svetovnega izbora jo bodo že shujšali in utrdili.....MHO

0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 12:54
Povezava do prispevka
Katrin je napisal/aKopitar je bil edina dobra stvar tam. Nikoli si nisem mislila, da bo to kdaj rekla. Pa se zarečenega kruha res najvec poje...

Se podpišem. Všeč mi je bilo, da so poskusili nek nov pristop pri organizaciji prireditve, vendar tokrat jim ni uspelo. Godlerja na maram, mi gre na živce (čeprav je bil v določenih vlogah res dober), Aleksandra B. se je ful trudila, pohvalno, ampak učinka žal ni bilo, Kopitar je bil pa kar simpatičen v taki družbi. Miha Šalehar je pisal scenarij?? Haloo?!? On pa res nima nikakršnega smisla za humor (tiste njegove sarkastične kao fore itak razume samo on sam) in to, da je bil scenarist, pravzaprav pojasni neuspeh prireditve. Iris Mulej se je pa naučila boljše komunicirat pred kamerami

Zmagovalka ni po mojem okusu, premalo lepa je v obraz, drugače pa mi je všeč, da ni še ena pobarvana našobljena solarij bejba, ampak deluje kar precej naravno, ima tudi zelo lepe lase. Predvsem pa je fajn to, da je obljubila, da ne bo pela
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 13:28
Povezava do prispevka
Gledala sem prvih nekaj minut, hm lahko sem se samo čudila. Česa tako
groznega pa že dolgo ne. Tudi tekmovalke mi niso bile všeč, se mi zdi,
da so to tekmovanje popolnoma degradirali. Najbolje bi bilo, če bi temu
Zdravkotu odvzeli licenco. Očitno za take bedake kot je Šalehar
plačujemo naročnino. 
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 18:14
Povezava do prispevka
Z eno besedo KATASTROFA! Ne morem verjeti, da lahko eno takšno prireditev naredijo tako brezvezno, brezpomensko in zanič! Vse kritike RTV Slo! Žalostno, da plačujemo takšne bedarije.....
Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
cristallyne
Starost: 47Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2686Kraj: NMStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 18:36
Povezava do prispevka
Obup! Najprej sploh nisem dojela, kaj se dogaja oz. kaj naj bi to bilo... no, temu je sledil preklop na drug kanal. In danes so si upali to sr... ponoviti!
"Dve stvari sta brezmejni: vesolje in človeška neumnost. Za vesolje nisem povsem prepričan".(Einstein)
0
Nazaj na vrh
Cupika
Starost: 41Pridružen: 2. jun 2006Prispevkov: 38Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 19:32
Povezava do prispevka
Še zmeraj ne morem verjet... a so se norca delali al so mislili resno . Bogi folk, ki je moral to v živo gledat. Pa saj se je lepo vidlo, kake zdolgočasene face so meli vsi. Če so se že hotli it pravljice, bi lahk kaj v stilu Pepelke nardili ne pa da so se šli Frankensteina... halooo to res ne sodi na tako prireditev. Bli so dolgocajtni za znoret, tudi jaz sem skoz preklapljala in čakala, da bodo punce na pisti - sam to je blo za gledat.
Drugač pa... meni je zmagovalka kr všeč, mi je simpatična.
Sledi tistemu, kar ti je pri srcu! Ne ponižuj se in ne sprašuj kaj iščejo drugi!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 21:50
Povezava do prispevka
Mensezdi, da ljudstvu ni blo čist nič jasno. Kot tudi meni ne...zato sem na sredi prireditve izklopila Tv in šla lepo spančkat. Hvala bogu za daljinca. 
0
Nazaj na vrh
offo
Starost: 123Pridružen: 30. jan 2007Prispevkov: 2298Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2007 21:58
Povezava do prispevka
Ampak res, morda je bil res koncept nekaj posebnega, ampak totalno neprimeren za Miss.
Od vodenja, do tega, da gledalcu ni bilo jasno, kaj se dogaja...

Pač prireditev kot je Miss ni odprta za neko eksperimentiranje, ampak mora bit poudarek predvsem na predstavitvi punc. Česar pa tukaj sploh ni bilo...

Glede njih pa.. ene par jih je bilo res hudih, sicer pa kot na vseh tekmovanjih v Slo, čisto povprečna dekleta. Žal mamo še vedno veliko lepših na ulici (moje mnenje).
"I don't think, I just walk." (Paris Hilton)
"Če ti, povem po pravici, sploh ne vem kaj bi in kok bi kej mazal." (neznani avtor)
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2007 8:07
Povezava do prispevka
A je to bilo tisto nekaj z tistim črnim čudovištem? To sem slučajno zagledala, potem odzaj videla dekleta kako stojijo in nisem mogla verjet kaj gledam. Ko sem se zbrala z šoka sem takoj premenila program.
Za ne verjet.
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
Lena
Starost: 123Pridružen: 6. jul 2004Prispevkov: 3778Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2007 10:56
Povezava do prispevka
Prireditev je bila itak izpod kritike.

Glede misice pa lahko povem to, da jo poznam osebno, da je bila od začetka moja favoritka. Je prekrasna, skromna punca, inteligentna in samozavestna in si je zmago zelo zaslužila.

Enkrat je prišla končno na oder miss, ki ima krasno kožo, zobe, naravne lase in polt in lahko gre po cesti brez kakršnegakoli MU pa bo vseeno sanjsko lepa. Če bi jo videle v živo, bi bile presenečene. Sicer pa ni nič porejena, ampak je tako suha, da je ni nikjer nič. TV pač naredi svoje in še sama sem bila včeraj presenečena, ko smo se srečali z njo. Meni je v primerjavi s prejšnjimi misicami prava "kraljica". Upam,da bo svojo lepoto vedela kar najbolje vnovčiti.
Pozdravček, Lena

http://lena1.moj-album.com/
0
Nazaj na vrh
offo
Starost: 123Pridružen: 30. jan 2007Prispevkov: 2298Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jun 2007 11:39
Povezava do prispevka
Meni je tudi Miss2007 všeč.
"I don't think, I just walk." (Paris Hilton)
"Če ti, povem po pravici, sploh ne vem kaj bi in kok bi kej mazal." (neznani avtor)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Miss Slovenije 2006 in 2007
Stran 14 od 15
Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.