Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kozmeticni salon Nillandia

1_girl
Starost: 32Pridružen: 24. sep 2006Prispevkov: 1010Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2012 15:08
Povezava do prispevka
Dober dan!
Morala sem tole javno napisati, ker sem osebno zelo razocarana nad tem salonom. Kakor marsikatera ve, so se tam odlocili prodajati mineralna licila Lily Lolo.
Pri njih sem ze 3x narocila z ogromno cakanja. Nikoli niso imeli NICESAR na zalogi.
Ta zadnje, ko sem pa narocila mi je pa prekipelo. Zanalasc sem narocila 1 teden preden bi lahko prisla iskat, da bodo ja dobavili v tem casu. Klicem jaz po 1 tednu tja, ce ga lahko sedaj pridem iskat, temvec mi odgovorijo, da ga se nimajo. Recem kdaj predvidoma ga boste imeli, mi odgovorijo da ne vejo. Potem zvem, da narocila sploh se niso dali naprej. Jih vprasam koliksen imajo predviden rok dobave, mi odgovorijo, da odvisno(se pravi ko njim zapase). Meni isti dan prekipi, narocim iz Ekobutika(jim to tudi sporocim, da ga sploh ni potrebno dobavljati, vendar mi nic ne odgovorijo), prejmem takoj naslednji dan. Cez 3 dni mi sporocijo, da je puder prispel v kozmeticni salon in da ga lahko pridem iskat. Jaz vsa razocarana sporocim, da ga v roku 1 meseca ne mislim hodit iskat, da sem zelo razocarana, da je toliko cakanja, da nimajo predvidenih rokov dobave(ce se ze gredo spletno trgovino), da ti ponavadi sploh ne sporocijo kdaj naj bi bil v poslovalnici itd. Mi odgovorijo, da me bo puder pri njih pocakal 1 mesec(brez kakrsnega koli oprostite).
No in koncno jaz pridem med delovnim casom in salon zaprt, nikjer nobenega listka zakaj. Vrata zaklenjena, luci ogasnene, trkam po vratih nobenega odgovora, klicem se nobeden ne oglasi, na vratih pa visi listek delovni cas od 9 do 19h(jaz sem bila tam ob 18.30).
In zopet nic. Vsa v jezi jim napisem, da sem ze hudo razburjena zaradi njihovega "malomarnega" odnosa, da kaj se to pravi da med delovnim casom nikogar od nikjer, ampak odgovora sploh ne dobim. Nic oprostite, se opravicujemo nekaj je prislo vmes ali kaj podobnega, ampak ocitno se jim je to zdelo tako "nic posebnega", da tudi odgovora ni bilo vredno!!

Imajo namrec odnos, da jim je popolnoma vseeno za stranke. Naslednji teden sem jim napovedala kdaj mislim priti in ali lahko zadevo prevzamem in mi odgovorijo, da lahko. Ko se oglasim se obnasajo, kot da ni nic bilo in tisti malomaren odnos, ko ti tudi oprostite ne morejo reci za vse njihove napake!

Skratka v mojem pogledu eden izmed najslabsih salonov, kjer ne poznajo NIKAKRSNEGA odnosa do strank!
Lp
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kozmeticni salon Nillandia
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!