Drugače pa ravnokar govorila s svojim dragim, ki me je pustil samo v Ljubljani in odšel sam s kolegi na morje. Saj mu privoščim...ampak pogrešam pa ga vseeno lahko a ne?
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
problem neosebnosti je po moje tudi v tem, da obstaja veliko stevilo namisljenih bolnikov, ki zdravnikom jemljejo prepotreben cas pa tudi energijo... menim, da se vsak zdravnik resno bolnemu korektno posveti... je pa tudi res, da mi laiki ob bolezni delamo iz muhe slona in imamo obcutek, da smo oz. da so nasi najblizji najbolj bolana bitja. in takrat pricakujemo "ustrezno" oskrbo...
ja res je. Po svetu hodijo sami hipohondri. In folk umira zato, ker si samo umišlja stvari.
ja res je. Po svetu hodijo sami hipohondri. In folk umira zato, ker si samo umišlja stvari.
sem tule zacutil sarkazem? folk umira zato (se posebej v nerazvitih drzavah), ker ni dovolj (ali pa sploh ni) zdravniske oskrbe, v razvitih pa predvsem, ker je narava se vedno mocnejsa od znanosti, itd.
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23): le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
Kaj bi pa tio naredil, da dobiš (bog ne daj) eno smrtonosno bolezen, ki je ozdravljiva? Se poklonil naravi? Meditiral? Si nabral zelišč in upal na boljše čase?
alexa, v svojem postu sem podal svoje mnenje o tem, zakaj je obnasanje zdravnikov tako "neosebno" do pacientov (pozabil dodati "med drugim")... in kaj je iz tega nastalo???
po tem, kar sem prebral, imam obcutek, da si moj post prebrala v stilu....vsak clovek, ki gre k zdravniku, je hipohonder...
oprosti, ce sem se zmotil, ampak tvojega posta si drugace nisem znal razlagati. pa niti ne bi o tem polemiziral...
Biagio scrive a : (2005-6-26 1:2:23): le cattiverie sono aria.........lascia aperta la finestra............volano come vengono
Jaz se spravljam pakirat, ker jutri "odpotujem" na morje (sicer samo do Pirana, ampak vsaj morje je...). Trenutno mi ni niti najmanj do pakiranja, ker sem izvedela novičko, na katero čakam že več kot 10 let in ker je bolj ali manj ključnega pomena, da ostanem "internetizirana" v naslednjih dneh, najraje ne bi šla na morje.
že od osmih zjutraj sedim za računalnikom (mam novega, pa ga je treba sprobat). Ker je pa danes sonček, pa že kujem načrte, kam bi šla z otroki. Rolat pa kolesarit najverjetneje.