Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Je dobro vedeti koliko te kaj stane od 01.01.2006

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2006 1:04
Povezava do prispevka
Ne, na avtu ni bilo ničesar, ko ga je fant dobil nazaj. Jah, sedaj krasno, še najmanj 10 jurjev za plačat. Človek bi popenil.
Odločila sem se vseeno, da se bom pritožila. Takrat sama nisem vozila in bom tudi rekla, da nevem, kdo je vozil. Naj oni pogruntajo in njemu pošljejo kazen. Sem delala izpit iz prava prekrškov in je rekla profesorica, da mora v takem primeru lastnik dokazati, da ni vozil, ni mu pa treba povedati kdo je vozil.
Sicer imajo tam pri odvozu avtom ime in priimek mojega fanta, a je več fantov s kaim imenom tle naokoli. Verjetno ne bodo uspeli najti pravega.
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 46Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2006 11:06
Povezava do prispevka
No, želim ti veliko sreče, vedi pa, da imajo fotografijo avta, preden ga je pajek odpeljal. Mojega so tud slikal, to piše na obvestilu in to mi je tud povedala una po telefonu, da naredijo posnetek, ko  pokličejo pajka.

Aja, pa še vedno imam račun za odvoz vozila, kisem ga morala takrat plačat in je gor moj komplet naslov, številka osebnega dokumenta, ne le ime in priimek.
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2006 14:24
Povezava do prispevka
Fantu sem povedala situacijo in je rekel, da bo kar plačal. Položnica je namreč pet jurjev, če plačava takoj, deset pa po preteku osmih dni. Tako da bom kar plačala, ker fant noče pritožb. No škoda. Sem upala, da bom lahko izkoristila kaj moje pravniško znanje.
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 46Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2006 15:43
Povezava do prispevka
Evo, najbolj pametno, pomoje. sam 5 jurjev? Oz. 10, to je malo, jaz sem takrat dobila 20 (10 potem) verjetno je odvisno, kakšen predpis kršiš s parkiranjem (pločnik, brez listka, ..)
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Je dobro vedeti koliko te kaj stane od 01.01.2006
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.