- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

... In niso umetne... Pa poznam eno punco,ki je tudi res zelo suha pa ima tudi velike... 

quote:9d8518d059="J.Lo"Ja, res škoda, da se ni uvrstila višje...Ampak žal je bilo letos preveč favoriziranih punc, tako da ni imela sreče...Drugače sem pa trenirala rock n roll ene 100 let nazaj
in je bila ona še zelo majhna, zdaj pa že dolga leta hodilm zraven na tekme kot sestričnina osebna vizažistka
.
Mislim,da se midve potem vsaj na videz poznava,ker sem jaz začela trenirat še pred Tino

, uff....premalo trač revij berem, če je sploh kje pisalo....no, največ je res pisalo o njenem IQ-ju, o čemer pa človek res podvomi, če jo posluša, no, ne rečem pa, da ni res.
, pred kratkim sem poslušala ali brala, ne spomnem se več, neko osebo, ki je bila v žiriji in je povedala kako to izbiranje žirije izgleda oz. bolj konkretno, da so ji rekli za koga mora glasovati), da tudi tukaj zmaga, čeprav ima vso pravico, da se prijavi na vseh tekmovanjih, ki obstajajo.
, kje pa sploh je signal?), sem si pa že naprej mislila, da bo sigurno zmagala Iris (a ni šla v izbor celo brez predizbora
??). Meni je Iris celo luštna, na sliki z lento sicer izgleda malo starikavo, drugače ima pa res zelo lepo postavo. Sta pa tudi drugi dve blondinki luštni, Vanja pa mislim, da ni primerna za miss, kjer bolj gledajo na lep obraz kot lepo telo....ah, ne vem no, vsaj po tej sliki ne.

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...