Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Čiščenje plastičnih delov zaprtega balkona

katey
Starost: 44Pridružen: 27. jul 2007Prispevkov: 3902Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jul 2011 13:16
Povezava do prispevka
Evo, ravnokar sem čistila svoj balkon in popolnoma obupala. Imam namreč "zastekljen balkon" oziroma popolnoma zaprt balkon - na njem so 4 plastična okna iz bele plastike, spodaj pod okni pa je s to belo plastiko balkon tudi zaprt, tako da izgleda kot samostojni prostor. Problem pa je v čisščenju vse te plastike, sploh zaradi tega, ker imajo zgornji balkoni od sosedov na balkonih rože in se po vsaki nevihti vsa zemlja, listki od bršljank,... zlije po teh mojih oknih in plastiki. O.K., lahko bi teoretično čistila po vsaki nevihti, s tem da je to plastiko iz zunanje strani skoraj nemogoče očistit, problem pa je tudi v tem, ker imam načeloma vsak kakšno okno zgoraj odprto "na kip"in se potem ta zemlja steka tudi v tisti predel okna, kjer so utori za zapiranje okna in imam sedaj tam že toliko zemlje, da bi lahko skoraj sama zasadila rože not. 

Razmišljala sem o profesionalnem čiščenju takšnih balkonov - iščem torej nekoga, ki bi mi do podtankosti ščistil ta štiri okna - z okvirji vred iz vseh strani, počistil to spodnjo plastiko in ščistil žaluzije na oknih - seveda za neko normalno ceno. Stanujem v Krškem.

Pozna mogoče katera kakšno podjetje, ki bi se s tem ukvarjalo?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Čiščenje plastičnih delov zaprtega balkona
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.