- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Polulan, pokakan in pretepen z naloge.
![]() Polulali so ga in pokakali. (Foto: POP TV) Gregor se je z naloge, na kateri je moral paziti na tri fantke, vrnil povsem razdražen: ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 9:08 Glede na to, kakšno svinjarijo imajo v stanovanju in je to nič ne moti, je verjetno tudi ne moti, da ima že tri dni iste cote. Pižamo ima isto že 14 dni. To sem že pri Tini opazila, da je imela stalno isto pižamo. Gregor je bil pa tudi 2 dni v oranžnih gatah. V tem stanovanju mora tako smrdet, da je groza. ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 9:12 Špela je menila, da je lažje, če moraš varovati več otrok hkrati, vendar se Gregor in Emil nista strinjala, nakar je BARovka izjavila: Nazadnje urejeno 29. nov 2006 9:14; skupaj popravljeno 1 krat ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 9:13 Ja jaz sem si tud mislila, da tele ženske še nism vidla, da bi sama od sebe kej pospravla. Jaz kot ženska nebi mogla živet v takem svinjaku pa magar bi morala vsak dan sama pucat. No včeri je kao pol neki mal posesala...grozni so, nagravžni do konca. ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 9:18 Meni ni bilo jasno, kako lahko sesalec izgubijo. ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 9:20 ok, nekaj je konstruktiven nered... to poznamo vsi, ampak vseeno pa nisem pristaš kolektivne smrdljive deponije... to o nepreoblačenju pa je tako odurno, da je škoda izgubljati besede... saj nismo v srednjem veku... How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 10:49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od mojega fanta bratranec ima tudi tri fante ... in tudi vse po zraku leti pa še kam ![]() drugače bi se pa tile lahko vsaj za televizijo bolj higijenično obnašali, če se že doma ne ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 16:08 ![]() ![]() ![]() No, da ne bom šla iz teme.. Si kr predstavljam bogega Gregorja kolk je imel opravka s temi tremi razgrajači.. ![]() Ampak mu otroci kr pašejo. ![]() Glede oblačenja: Sem jaz tud opazla takoj, ko se je bar začel, da je Špela imela isto jopco ![]() Se strinjam z vami planetovke, to stanovanje bi si lahko res malo bolj spucali.. ![]() ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 16:20 Špela dobila največ - , gre na prvi vroči stol, Klemen izbira drugega kandidata . mamy **Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš!** 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 16:26 no, me prav zanima koga bo sedaj dal na stol, ko so vsi taki prijatelji ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 16:32 Emil priljubljenost ![]() Gregor priljubljenost ![]() Klemen priljubljenost ![]() Špela priljubljenost ![]() 0 0 0 Objavljeno: 29. nov 2006 16:36 mislim, da bo dal Emila na stol, se mi zdi , da mu je Grega vseeno bolj pri srcu oz. mu je Emil večja konkurenca . mamy **Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš!** 0 0 0 Preberi šeObjave na forumu
Kozmetometer Zadnje ocene Zadnji izdelki
Forum Zadnje objave Najbolj brano Trenutno dogaja |