Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica izrazila hvaležnost, da ni odraščala v obdobju družbenih medijev

25. nov 2023 20:12
0

Oglasno sporočilo

Eva Longoria je spregovorila o tem, da ni odraščala pod "pritiskom družbenih medijev" in da je zato lahko zgradila dobro samopodobo.

Pred prireditvijo Women of Worth podjetja L'Oréal Paris je režiserka in producentka spregovorila o odraščanju brez pritiskov družbenih medijev in o iskanju lastne vrednosti v sebi."Nikoli nisem imela takšnega odnosa do lepote, kot ga ima danes večina mladih deklet," je Longoria povedala pred dogodkom L'Oréal Paris's Women of Worth.

"Imela sem srečo, da nisem odraščala v času družbenih medijev. Nikoli nisem imela takšnega odnosa do lepote, kot mislim, da ga ima veliko mladih deklet, še posebej danes, ko so pod tem pritiskom, primerjanjem in poskušanjem slediti tem pogosto nedosegljivim podobam," je povedala 48-letna Longoria.

Ker je igralka in režiserka odraščala s sestrami, so ji ženske okoli nje dajale moč. "Prihajam iz družine močnih in neodvisnih žensk. Vzornikov mi ni bilo treba iskati daleč," pravi.

"Moja mama je vzgajala štiri deklice, enega otroka s posebnimi potrebami, imela je službo za polni delovni čas, vsak dan ob šestih je imela na mizi večerjo, bila je na vseh vajah benda, navijačic, na vsem," dodaja Longoria. "Vedno si mislim, da v svojem življenju ne naredim dovolj! Zato je zame to kot: "Vau."

Zdaj, po skoraj 20 letih sodelovanja z L'Oréal Paris, Longoria rada opazuje razvoj izdelkov za ličenje in nego kože. Najpomembnejše pa je, da Longoria živi v skladu z ikoničnim sloganom te blagovne znamke "Ker si tega vredna".

"To je bila mantra in poziv ženskam, naj si ogledajo svoje življenje in naredijo inventuro vsega, kar je v njihovem življenju njihova dodana vrednost. Gre tudi za priznavanje lastne vrednosti in odnosov, službe in zakona ter družbe in skupnosti," pravi.

Nadaljuje: "To mi je bilo vedno všeč pri tej blagovni znamki. Vedno je šlo manj za prodajo šminke in bolj za iskanje lastne vrednosti znotraj sebe."

PREBERITE TUDI: Eva Longoria se ločuje od nezvestega moža

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  To so manikire, ki bodo po mnenju poznavalcev najbolj 'in' v letošnjem letu.