Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Igralka priznala, da ji je šlo ob poljubljanju nekaterih soigralcev na bruhanje

6. maj 2024 10:52
0

Oglasno sporočilo

Emily Blunt je povedala, da ji je bilo ob poljubljanju nekaterih igralcev med snemanji prav slabo. "V nekaterih filmih zagotovo nisem uživala," je dejala.

V oddaji The Howard Stern Show 30. aprila je 41-letna britanska igralka spregovorila o tem, kako vzpostavlja kemijo z igralskimi kolegi za vsak film. Voditelju Howardu Sternu je razkrila, da se je večkrat zgodilo, "da sem imela kemijo z ljudmi, ki mi niso bili všeč".

Ko jo je 70-letni Stern naravnost vprašal: "S kom?" Blunt je preprosto odgovorila: "Ne bom vam povedala. Imela sem kemijo z ljudmi, ki ... Z njimi mi ni bilo lepo delati," je dejala in še vedno ni želela razkriti imen.

"Včasih je to čudna stvar. Včasih se lahko zgodi, da je odnos res lahkoten, vendar se ne prenese na platno," je dejala in govorila o načinih, kako poskuša vzpostaviti kemijo. "Kemija je čudna stvar. To je eterična stvar, ki je ne moreš zares ujeti v stekleničko in kupiti ali prodati. Ali je ali pa je ni."

"Lažje je, če imaš z nekom naraven stik," je dodala.

Blunt je spregovorila tudi o nekaterih taktikah, ki jih uporablja, da bi našla kemijo s soigralcem, kadar je ni – na primer, da poskuša najti nekaj, kar ji je všeč pri igralskem kolegu, da bi poskušala ustvariti boljši odnos pred kamero.

"Na vsakem moram najti nekaj, kar mi je všeč. Najti moram nekaj ... Tudi če je to ena stvar," je povedala Sternu.

"Morda je to to, da se lepo smejijo ali pa mi je všeč, kako govorijo z ljudmi. So vljudni. Mislim, da je to lahko nekaj naključnega," je nadaljevala. "Ampak poiščite nekaj, kar vam je všeč pri tej osebi ali kar vam je všeč pri njej kot liku, in se potem nekako naslonite na to."

Kljub poskusom, da bi med njo in likoma njenih romantičnih kolegic vzbudila kemijo, je Blunt povedala, da so bili nekateri trenutki na snemanju naravnost odvratni.

"Vam je šlo na bruhanje?" jo je Stern vprašal o poljubu z igralskim kolegom na snemanju, ona pa mu je odgovorila: "Absolutno. Absolutno. Ne bi rekla, da gre za skrajno sovraštvo, a v nekaterih primerih zagotovo nisem uživala," je dodala.

V zadnjih letih se je Bluntova na platnu pojavila ob Dwaynu "The Rock" Johnsonu v Jungle Cruise, svojem možu Johnu Krasinskemu v filmu A Quiet Place in Cillianu Murphyju v Oppenheimerju.

Ko je v Sternovi oddaji nastopala v okviru promocije svoje nove akcijske komedije The Fall Guy, v kateri igra ob Ryanu Goslingu, si je Blunt vzela trenutek in potrdila, da je 43-letni zvezdnik Barbie absolutno igralec, s katerim je rada sodelovala.

"Obožujem njegovo ženo Evo. Rada imam njune otroke in zdi se mi, da imam veliko srečo, da lahko prijateljujem z biserom, kot je on," je dejala o Goslingu.

Blunt ni edina igralka, ki je razkrila, da ji ni prijetno se poljubljati s svojimi soigralci. V začetku meseca se je Anne Hathaway spomnila na posebno "gnusno" zahtevo, ko so jo kasting agenti prosili, naj se na avdicijah "poljubi" s kar desetimi ljudmi v enem dnevu.

V intervjuju za revijo V se je 41-letna Hathaway spomnila, kako so na začetku njene kariere obravnavali 'kemijske' preizkuse.

"Leta 2000 – in to se je zgodilo tudi meni – je veljalo za normalno, da so igralca prosili, naj se poljublja z drugimi igralci, da bi preverili kemijo, kar je pravzaprav najslabši način," je povedala.

Nadaljevala je: "Rekli so mi: 'Danes pride deset fantov in ti si izbrana. Ali nisi navdušena, da se boš z vsemi poljubljala?' In pomislila sem: 'Ali je kaj narobe z mano?', ker nisem bila navdušena. Zdelo se mi je gnusno."

Hathawayeva je pojasnila, da je bila "tako mlada" in da se je "strašno zavedala, kako lahko izgubiš vse, če te označijo za 'težavnega'."

"Zato sem se samo pretvarjala, da sem navdušena, in se lotila dela," je dodala. "To ni bila igra moči; nihče ni hotel biti grozen ali me prizadeti. To je bil pač zelo drugačen čas in zdaj vemo, da je bolje."

PREBERITE TUDI: Umirajoča igralka razkrila, kako se pripravlja na smrt

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.