Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ellen v 19. sezoni zaključuje s svojo priljubljeno pogovorno oddajo

14. maj 2021 12:04
0

Oglasno sporočilo

Prihajajoča 19. sezona priljubljene pogovorne oddaje, poznane po vsem svetu, imenovane Ellen, bo tudi zadnja je zvezdnica naznanila pred dnevi. To je menda tudi že sporočila svojim zaposlenim.

"Če ste kreativni, potrebujete neprestane izzive – in kakor izjemna in zabavna je bila ta oddaja, mi preprosto ni več v izziv," je izjavila 63-letna DeGeneres.

"Čeprav se vse dobre stvari enkrat končajo, imaš upanje, da se zares izjemne ne bodo," so povedali pri Warner Bros. Oddajo so poimenovali absolutni fenomen z neverjetnimi zvezdniki in srčnimi, družbeno pomembnimi zgodbami.

Oddaja Ellen se je začela leta 2003 in tekom let dobila kar 64 Emmy nagrad. Naznanilo konca oddaje je prišlo 10 mesecev po tem, ko so se lani poleti začele širiti govorice, kako neznosne razmere so tam na delovnem mestu in Elleninem neprimernem vedenju, kar je sprožilo preiskave. V septembrski oddaji, ko je Ellen naslovila te govorice, je šov izgubil že preko milijon gledalcev.

"Kot ste verjetno zasledili, so se to poletje pojavile obtožbe o strupenem delovnem okolju pri nas in sledila je preiskava," je DeGeneres povedala gledalcem 21. septembra. "Ugotovila sem, da so se zgodile stvari, ki se ne bi smele zgoditi. Vse to jemljem izjemno resno in bi se rada opravičila vsem prizadetim."

"Če si poznan kot 'Bodi prijazen' oseba, je to precej težka pozicija," je nadaljevala. "V resnici sem oseba, ki jo gledate po TV. Sem pa tudi veliko drugih stvari. Včasih sem žalostna. Se razjezim. Sem anksiozna. Sem zafrustrirana. Postanem nepotrpežljiva – in na vsem tem delam. Neprestano delam na sebi."

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Najbolj bodo prišle do izraza v kombinaciji z nevtralnimi barvami kot so bež, bela, črna in, jasno, džins.