Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ekskluzivno predstavljamo: kolekcija Simone Rocha x H&M

2. mar 2021 12:34
0

Oglasno sporočilo

Kampanja, ki jo je v svojem optimističnem slogu posnel Tyler Mitchell, vabi ljudi, da stopijo v svet Simone Rocha x H&M in izkusijo občutek skupnosti, močne ženstvenosti in bližine, ki je osnova kolekcije. Kampanja je zgodba o prijateljstvu, veselju in vključenosti - in oda trenutkom odprtosti in zbranosti. To je sporočilo, polno upanja o veselju, ki bo prišlo, ko se bomo lahko spet srečali in se zbrali, da bomo pojedli, se sprostili, se nasmejali, zaplesali, si izmenjali in delili najnovejše novice.

Talenti, predstavljeni v kampanji, so dinamični posamezniki, katerih sposobnosti, pogled in edinstveno lepoto Rocha naravnost občuduje. Igralca Daisy Edgar-Jones in Michael Ward, oba zvezdi v vzponu, nastopata ob glavni plesalki kraljevega baleta Francesci Hayward, umetnici Faye Wei Wei, očarljivi manekenki Mouchette Bell in manekenu Aramishu Mangi ter pionirski glasbenici Kelsey Lu, ki je prav tako poskrbela za čudovit zvočni posnetek za video kampanje. Predstavljene so tudi osebe, ki so pogosto prisotne v Rochinem svetu, ne glede na to, ali gre za njene modne revije ali fotografije, kot so manekenka Tess McMillan in sestre, Adwoa Aboah in Kesewa Aboah, prva aktivistka in manekenka, druga umetnica in model.

Kampanja je bila posneta v zgodovinski hiši in vrtovih Great Dixter v Northiamu v vzhodnem Sussexu v Angliji in prikazuje stopnje obroka in rituale, ki jih prinaša delitev hrane in prostega časa; priprava in načrtovanje, umivanje in dekoracija miz, predstavitev svežih pridelkov, morebitna sprostitev.

Kampanja je nastala s pomočjo številnih dolgoletnih sodelavcev oblikovalke Simone Rocha; stilist Robbie Spencer, vizažist Thomas De Kluyver in frizerka Cyndia Harvey.

“Želela sem, da kampanja zajame duh in skupnost zasedbe talentov, pa tudi same kolekcije. Tylerja in vse navdihujoče posameznike sem prosila, da raziskujejo naravne odnose med prijatelji, naravo, družino in ženskostjo. Tako smo ustvarili nekaj naravnega, igrivega in poetičnega v čudovitem Great Dixterju.”
Simone Rocha

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Poziv k spoštovanju pooblastil v zvezi s potekom vzgojno izobraževalnega dela od 12. 4. 2021 dalje v povezavi s samotestiranjem otrok ter predvajanjem propagandnih sporočil.