Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dolžina vaših las razkriva več o vaši osebnosti, kot si mislite

29. sep 2021 8:12
0

Oglasno sporočilo

... ključnih lastnosti. Glede na študije je bilo ugotovljeno, da natančno odraža naš tip osebnosti.

Kratki lasje

Ženske, ki imajo to vrsto pričeske, so posameznice, ki jih nič ne more potisniti navzdol. Imajo igrivo in mladostno naravo, ki je samozavestna, zrela in družabna, medtem ko se premika v javnosti. Delujejo kot vodje, vendar niso zahtevne, zato se vsi radi družijo z njimi. Hitro se lahko prilagodijo dani situaciji, zato lahko gredo s tokom. Znajo deliti svoje ideje.

Paž

Paž pokriva ušesa, vendar ne doseže ramen. Ženske, ki imajo to vrsto pričeske, so elegantne narave. Imajo visoke sanje in načrte, da jih uresničijo. Tako si želijo k ciljem, da dobijo tisto, kar si želijo. Te ženske so neodvisne in samozavestne. Imajo pogum povedati resnico, ne glede na to, kako grenka je. Imajo preprosto naravo in odlično znajo uskladiti svoje poklicno in osebno življenje. Neustrašne in drzne, ki rade v življenju izkusijo nekaj novega.

Lasje do ramen

Te ženske spadajo v kategorijo naravno rojenih šarmerk. Rada sklepa nove prijatelje in vsakdo se lahko hitro zaljubi vanjo. Lahko se prijazno prilagodijo dani situaciji. Bodisi glede datuma kave ali poslovne predstavitve. Te ženske imajo pravo in energično osebnost, ki ni zastrašujoča. Navdušena je nad vsako zadevo in življenje z njo je lepo.

Dolgi lasje

Po zgodovinskih raziskavah velja prepričanje, da so ženske, ki imajo dolge lase, simbol velike moči. Zato so znane kot čarovnice. Lahko jih rečemo tudi, da so mistične in skrivnostne. Ne skrbite, če ne govorijo veliko pred vami, ker je vsa njihova energija prisotna v njihovih laseh. Ženske z dolgimi lasmi vedno zaupajo svojim instinktom iz pravih razlogov. Imajo veliko poguma in pri delu jim nikoli ne more spodleteti.

PREBERITE TUDI: Ideje za pričeske, ki pristajajo obrazu okrogle oblike

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  "Pandemija" in zapiranje ljudi v stanovanja je prinesla marsikatero spremembo – tudi na področju mode oz. oblačenja.