Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Dejavnosti, ki bi jih morali početi skupaj s partnerjem

20. okt 2021 9:18
0

Oglasno sporočilo

... ko bo prišla starost in bo libido usahnil? Obstaja mnogo aktivnosti, ki jih lahko počnete s partnerjem, da se zbližata, spoznata in ostaneta srečna v razmerju. Sledite našim navodilom in poskrbite, da prepričate tudi partnerja, s časom se bo navadil in vam sledil.

Skupaj obiščita živalski vrt, zavetišče za živali, krajevni park

Sliši se smešno, vendar je ta dejavnost zelo pomembna. Otrok v vas bo zagotovo prišel ven in pustil partnerju, da vidi tisto vašo zabavno stran in obratno. Večino časa si odrasli ponavadi delimo spomine iz otroštva, ko gremo tja. Pokažejo vašo ranljivo plat.

Skupaj se podajta v glasbo

Odločite se za nekaj glasbenih ur, pa naj bodo to kitara, klavir, harmonika ..., imamo toliko glasbenih inštrumentov, ki se jih lahko naučimo igrati. To je le en način, kako v svoje življenje vnesti glasbo in dodati harmonijo, ki bo vaš zakon ali zvezo ohranila za vedno pri življenju. Poskrbite, da bosta oba to storila, da partnerju nikoli ne bo dolgčas.

Pišita drug drugemu pisma

Če živita v ločenih domovih zaradi dela ali kakršnega koli razloga, si vzemita navdih iz starih časov razglednic in črk. V tem je bila romantika. E-pošta je v redu, vendar pismo na pergamentu daje metuljčke in prebuja ljubezen ne glede na spol. Poskusite, ne bo vam žal.

Ustvarita si piknike

Samo vidva, nekaj sveže hrane za piknik, nekaj vina ali pijače po vaši izbiri, nekaj glasbe na radiu in oba ležita na odeji sredi zelenja. To je popolna slika, za katero vsak par hrepeni, tudi če tega ne pove. Naredite to vsaj enkrat na mesec. To vas bo zbližalo.

Kuhajta skupaj

Kuhanje je zabavno. Skupaj specita torto, razdelita si naloge, da naredita nekaj okusnega. Poskusite jabolčno pito ali domačo jed, ki jo sicer težko skuhate sami.

PREBERITE TUDI: 6 vprašanj, ki si jih srečni pari pogosto zastavijo

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.