Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Hudo bolno igralko, ki ji je bolezen spremenila videz, obtožili plastičnih operacij

24. jan 2023 10:38
0

Oglasno sporočilo

Christina Applegate zanikala trditve, da je njen spremenjen videz posledica lepotnih operacij in ne njena težka bolezen, multipla skleroza.


Igralka pred boleznijo

Applegate je svojo diagnozo multiple skleroze javno sporočila leta 2021, naslednje leto pa se je prvič pojavila v javnosti na slovesnosti ob podelitvi hollywoodskega hodnika slavnih.

Sedaj pa se je Christina Applegate se je odzvala na neprimerne komentarje o svojem videzu.

51-letna igralka je povedala, da se je na družbenih omrežjih obrnila na nekoga, ki je komentiral nedavni članek o njej in njeni hčerki na podelitvi nagrad Critics Choice Awards, in v odgovor prejela presenetljivo sporočilo.

"Torej sprejela sem napačno odločitev, da si ogledam nekaj komentarjev na članek o meni in mojih otrocih," je na Twitterju zapisala Applegate. "Seveda sem ji povedala, da to ni bilo lepo. To je bil njen odgovor."

Ob tvitu je delila posnetek zaslona sporočila, ki jih je ta oseba poslala, in sicer: "MS te ni naredila tako, da bi bila videti tako, to je naredil plastični kirurg. In vi ste prevarant in niste [Christina] Applegate." V drugem sporočilu je pisalo: "In to slab plastični kirurg."

"Kaj je narobe z ljudmi?? Mimogrede, nasmejala sem se," je v svojem odgovoru nadaljevala Applegate.

28. podelitev nagrad Critics Choice Awards januarja je bila prva podelitev nagrad, ki se je je igralka udeležila, odkar je leta 2021 dobila diagnozo MS. Na podelitvi je bila nominirana za najboljšo igralko v komični seriji, ki jo je prejela Jean Smart za vlogo v seriji Hacks.

Applegate je pred prireditvijo na Twitterju zapisala: "To nedeljo bo torej prva podelitev nagrad, ki sem se je udeležila po letu 2019. In prva po MS. Nervozna sem! Toda hvaležna sem skupini @CriticsChoice, da me je vključila."

Applegate je v zadnjem času po prvem javnem nastopu po diagnozi na slovesnosti na hollywoodskem sprehajališču slavnih, na kateri je prejela prestižno zvezdo za svoje igralsko delo, stopila bolj v javnost. Vrnila se je tudi k delu pri tretji in zadnji sezoni Netflixove serije Dead to Me.

O spremembah, ki jih je doživela v zadnjem letu, ko se je spopadala z multiplo sklerozo, je spregovorila v novembrskem intervjuju za New York Times.

"To je prvič, da me bo kdo videl takšno, kot sem. Pridobila sem 40 kilogramov, ne morem hoditi brez palice. Želim, da ljudje vedo, da se vsega tega zelo dobro zavedam," je povedala za publikacijo. "Če ljudje to sovražijo, če jim je všeč, če je to edino, na kar se lahko osredotočijo le 'Ooh, poglej kriplja' – to ni odvisno od mene. Prepričana sem, da bodo ljudje rekli: 'Ne morem mimo tega.' "

Zvezdnica serije Slabe mame je bila v zadnjih nekaj letih odkrita tudi glede soočanja s svojo diagnozo. V decembrskem intervjuju v oddaji The Kelly Clarkson Show je povedala, da uporablja humor, da bi se ljudje v njeni bližini počutili bolj udobno.

"Moj humorni ščit me ohranja v redu, seveda pa spodaj v notranjosti čutiš stvari," je dejala Applegate. "To počnem zato, da se nekako odvrnem od tega in da se ljudje ne bojijo biti v moji bližini."

"Ko me ljudje zdaj vidijo kot invalidno osebo, želim, da se počutijo udobno," je dodala. "Da se lahko temu smejimo."

PREBERITE TUDI: Slavna manekenka: "Ko sem snemala z Markom Wahlbergom za Calvin klein, sem se psihično zlomila"

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.