Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Britansko javnost je pretresla napoved ločitve v kraljevi družini

10. jun 2024 19:18
0

Oglasno sporočilo

Charles Spencer, brat princese Diane, in njegova žena Karen, se po 13 letih zakona ločujeta.

"To je neizmerno žalostno," je 60-letni grof Spencer povedal za sobotni Daily Mail. "Želim se posvetiti vsem svojim otrokom in vnukom, Karen pa želim veliko sreče v prihodnosti."

Aprila naj bi par svoj razhod naznanil osebju posestva Althorp, kjer je pokopana Diana, ki je umrla v prometni nesreči avgusta 1997.

Spencer in Gordon, kanadska filantropinja, sta se prvič srečala na slepem zmenku v restavraciji v Los Angelesu leta 2010. Poročila sta se junija 2011 na posestvu Althorp. Skoraj bivša zakonca imata 12-letno hčerko Charlotte Diano, katere ime je poklon grofovi pokojni starejši sestri.

Spencer ima tudi štiri otroke iz prejšnjega zakona s prvo ženo Victorio Lockwood in dva otroka z drugo ženo Caroline Freud. Tudi Karen je mama dveh hčera, ki ju je dobila v prejšnjem zakonu s hollywoodskim producentom Markom Gordonom.

Daily Mail je navedel, da je Spencerjevo in Karenino razmerje razpadlo, ko je pisal svoje spomine, v katerih opisuje izgubo devištva s spolno delavko pri 12 letih ter travmatično fizično in spolno zlorabo, ki jo je doživel kot otrok v internatu.

Spencer je povedal, da ga je pri 11 letih spolno zlorabila pomočnica medicinske sestre v šoli, ki jo je označil za "mojstrico manipulacije". Avtor knjige "Bela ladja" je trdil, da se ga je dotikala in ga poljubljala.

"Učinek tega, kar mi je počela, je bil globok in takojšen, saj je v meni prebudila osnovne želje, ki pri tako mladem človeku niso imele mesta," je zapisal. "Nadzor te ženske nad hipnotiziranimi fanti je bil popoln, saj smo bili lačni ženske topline in željni njene naklonjenosti," je nadaljeval Spencer.

Po poročanju portala je tudi zatrdil, da ga je pet let pisanja prihajajočih spominov "Zelo zasebna šola" močno prizadelo in ga prisililo, da je lani poiskal zdravljenje travme v bolnišnici.

V marčevskem intervjuju za People je Spencer razkril, kako "podporna" je bila Karen na poti zdravljenja, ko se je spominjal travmatičnih podrobnosti svojega otroštva. "Mislim, da je bilo zanjo zelo zahtevno, da je njen mož preživljal štiri leta in pol najgloblje terapije z zelo težkimi podtoni. Vendar je podprla zamisel, da bi to storil," je dejal.

"Mislim, da je vedno upala, da bom odšel srečnejši in bolj zdrav, in zdi se, da se je to v veliki meri tudi zgodilo. Zato sem ji hvaležen, da mi je stala ob strani, ko sem šel skozi ta – zdaj se zavedam – bistven proces."

PREBERITE TUDI: Brat pokojne princese Diane razkril njen največji strah

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.