Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

AnjaSanja5

  • AnjaSanja5 je napisal/a na forum v temo Dober frizer?.

   19. jul 2014 19:21

   Jaz sem pa takoooooo razočarana nad frizerji v LJ da ne znam povedat več kako, grozljivo. Ko sem živela v tujini nikjer ni bilo težko najti dobrega frizerja tukaj pa kot da nimajo pojma o striženju. Pa kot je že ena zgoraj omenila, kar tanjšajo lase bolj ko prosiš naj ti ne tanjšajo bolj silijo v to in to z unimi škarjami z zobmi ki ne naredijo nič za frizuro kot da ti naredijo 'luknje' po glavi. :(((

   Pa logično je da manjše kot so stopnice pri stopničasto pristriženih boljše ti lasje stojijo, ampak ne pri nas to ni logično nobeni frizerki. Pa da bi ti ene pogledale da so levo in desno lasje isto postriženi, ma kje, redko kje to vidiš! Pa večina kr na pamet striže sem in tja po glavi, v tujini je to naučeno tehnično kako se kje razdelijo lasje in se postrižejo...bi si lahko kdo že na youtube pogledal. Lasje so živa stvar, če jih ti strižeš v zraku nad glavo pod enim kotom se bodo kasneje tudi obrnili tako in če ima nekdo lase ki se že tako rahlo kodrajo se bodo po takem striženju še bolj zvijali na ven...

   Strigli so me že pri Stevotu, no comment....prepotentni mulci ki mislijo da so najmanj Vidal Sasson pa še strižt ne znajo. So pa meli enega dobrega enkrat v Atlantisu ampak tudi tega že dolgo ni več tam. Cene pa čisto previsoke za tisto kvaliteto.

   MS, pri parku Zvezda, dobro striženje ampak za konice vsak mesec postrižt 60€? Noro.

   Lassana, ene so še kar, ampak ene starejše gospe sploh ne vidijo brez očal, si dajo očala gor ko slikco pogledajo, potem pa strižejo brez očal, nazadnje me je ena v Šiški postrigla tako da se je na daleč videlo da imam eno ogromno stopnico na vsaki strani glavi (pa ne simetrično, eno zgoraj, eno spodaj!) ;-)) No takrat mi ni bilo smešno...

   Salon Marina, žal totalno razočaranje....saj je gospa res prijazna ampak naredila je pa vse napake ki sem jih opisala zgoraj, vključno z unimi škarjami za luknje po glavi, visokimi stopnicami, nesimetrično postriženimi levo/desno.

   Mare v Šiški me ni strigel, sem pa tam naletela na enega vajenca ki se je tako lovil s škarjami da mi je kar tema padla na oči...sem na koncu zajecljala da naj mi samo špice postriže.

   Salon Mali v Šiški, zelo dolgo nazaj je bil tam en res dober frizer, pa mislim da je šel nekam izven LJ, od takrat me tam ni nobeden prepričal.

   Salon TIP v Šentvidu, Tina dobro striže, ampak une nazobčane škarje ....ajajajaja....sem se upirala pa se ni pustila, pravi da mora 'strukturirat' lase in pridem ven z eno orng luknjo na desni strani v laseh, ki je bila prav očitna.

   Sestrična? od Anje tomažin pri Smeltu, tudi tam sem enkrat probala. Frizura pa taka da me je bilo sram iti iz salona do parkinga zraven, sfenala mi je balon na glavi za stare mame, striženje pa tudi ni bilo veliko boljše.

    

   :))) še dobro da imam dober smisel za humor in da  mi lasje hitro rastejo....

   Mislim da zna skoraj vsak frizer dobro konice postrižt, težko pa je najdit frizerja ki zna dobro postrižt kratko frizuro z malo bolj zahtevnimi lasmi zato je težko kar rečt tale frizer je pa dober. Niso vsi za vse.

   Ko priporočate frizerje prosim napišite kakšno frizuro imate in kakšen las.

    

    

    

   759
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* pred 7 dnevi
  dobra
 • Dow* 20. sep 2021 17:09
  super
 • Dow* 20. sep 2021 17:04
  v redu
 • gakiko 19. avg 2021 21:40
  dober, neproblematičen
 • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
  schauma šampon
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Najpogostejši stranski učinki so krvni strdki, ki vodijo v možgansko kap in smrt, ter miokarditis.