Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ali lahko masaža poveča možnost zanositve?

17. jun 2021 8:08
0

Oglasno sporočilo

... bi izboljšale vaše možnosti zanositve. Čeprav se nekatere morda slišijo logične, so nekatere preveč nenavadne, da bi jim verjeli. Ena takšnih nenavadnih stvari, o katerih se govori, je masaža. Ja, prav ste prebrali, masaža! Toda, ali lahko masaža resnično izboljša vašo plodnost? Poglejmo.

Masaža in plodnost

Ni jasnih dokazov, da lahko masaža izboljša vaše možnosti zanositve. Toda masaža lahko zniža raven anksioznosti, kar je lahko v pomoč. Kot vsi vemo, stres lahko oteži zanositev. Tako lahko znižanje ravni stresa z masažo izboljša vaše možnosti zanositve. Vendar si je treba zapomniti, da samo stres ni glavni razlog za neplodnost.

Kako lahko stres vpliva na plodnost?

Visoka raven stresa lahko zmede možganski hormonski center. Vaši možgani morda ne bodo poslali hormonov, ki so potrebni, da jajčnikom sporočijo, kdaj naj sprostijo jajčece in to upočasni ovulacijo. Poleg tega stres lahko vpliva na vaš odnos in zmanjša spolni nagon. Če so vašemu partnerju diagnosticirali težave s plodnostjo, boste morda zaskrbljeni. Tako vam masaža lahko pomaga, da se sprostite in izboljšate občutek dobrega počutja. Masaža je lahko terapevtska. Manj napetosti v telesu vam bo pomagalo, da se boste bolje spoprijeli z drugimi skrbmi. Poskrbite pa za masažo s pooblaščenim maserjem.

PREBERITE TUDI: Krvna skupina vpliva na zmožnost zanositve

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...