Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Alex Rodriguez končno razkril, zakaj ga je Jennifer Lopez zapustila

13. okt 2021 9:20
0

Oglasno sporočilo

Alex Rodriguez, nekdanji profesionalni igralec baseballa, ali v našem svetu bolj znan kot nekdanji zaročenec Jennifer Lopez, je še enkrat pokazal, kako se zna šaliti na lasten račun. Razkril pa je tudi možen razlog za razhod z latino divo, ki zdaj je zaljubljena v Bena Afflecka.

Bil je gost v studiu FOX, ko je skupaj z drugimi voditelji začel komentirati igralce Tampa Bay Rice, ki so 'nonšalantno' začeli jesti kokice na klopi sredi igre. "To ni prvič, da so ljudje jedli kokice sredi igre," je dejal voditelj na FOXU. Kmalu po teh prizorih se je na zaslonu pojavil stari video, v katerem je slavna ameriška igralka Cameron Diaz med tekmo Super Bowla hranila Alexa, ki je bil takrat njen partner. Posnetek je star več kot 10 let.

Alex ni popustil in je sprejel šalo ter rekel: "Mogoče sem zato sam." Vsi v studiu so se glasno nasmejali, toda res ostaja vprašanje, ali je Alexov odgovor imel kakšno vezo z tragičnim razhodom njega in J.Lo.

PREBERITE TUDI: Komentarji o videzu hčere Jennifer Lopez so šli predaleč

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.