Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mashaa

  • Mashaa je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   13. dec 2013 15:55

   Jaz sem bila do sedaj 5x. Pa že skoraj ni nič več. Baje je full odvisno. Pri nekaterih že po dveh ali treh tretmajih ni nič več. 

   Stane pa odvisno, kaj hočeš (kateri del telesa, ...), pa koliko posegov boš potrebovala, nekateri gredo tudi samo 3x-4x. So pa cene primerljive z nekaterimi kozmetičnimi saloni. Kar je noro. 

   918
  • Mashaa je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   6. dec 2013 14:10

   Moja sestra je bila na odstranjevanju dlak v kozmetičnem salonu. Katastrofa! Noge so ji razmesarili, da je jokala tri dni skupaj. In tisti rek, da je treba za lepoto potrpeti ne drži. Brazgotine so se ji s pomočjo zdravnika zacelile, ampak dlake so ponovno zrasle. 

   Potem se je malo bolj pozanimala o postopkih in prišla do sklepa, da na take posege ne moreš hodit v kozmetične salone. Ker se ji dlake vraščajo, se je res želela odstranit te nadloge. Mamina prijateljica ji je svetovala obisk dermatologinje Metke Adamič v Dermatološkem centru Parmova, kjer so ji razložili vse, kar je naredila narobe. Že to, da so jo v kozmetičnem salonu najprej poslali na depilacijo in nato na IPL poseg, je bil kriminal. Dermatologinja se je kar za glavo držala. 

   Potem so ji pa pri dr. Adamičevi naredili pravi laserski poseg, kot je treba in vsi njeni problemi so rešeni. Ker sem se dosti naučila iz te zgodbe, sem šla tja tudi sama. Nisem še konec s posegi, še dvakrat moram iti, ampak dlak že skoraj ni več. Sestri pa tudi nič ne raste več. Smile Upam, da poraščenost ne pride spet v modo. Smile

    

   918
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 9. maj 2022 18:38
  Slavospev poceni laku za nohte
 • Tanja 26. apr 2022 16:57
  Razočaranje
 • Tanja 26. apr 2022 15:39
  Odličen
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Od zdravja srca do zdravja kosti in lepe, napete, mladostne kože – morski kolagen ima izjemne pozitivne vplive na naše zdravje in videz.