Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

9-letnica osupnila vse sodnike; Simon Cowell ji je napovedal uspešno kariero operne pevke

18. avg 2021 12:46
0

Oglasno sporočilo

Victory Brinker, komaj 9-lena operna pevka je osupnila občinstvo in sodnike s svojim petjem – zapela je "Casta Diva". Cowell jo je primerjal celo s Carrie Underwood, ki je dejansko ustvarila izjemno pevsko kariero.

"Ko sem slišal peti Carrie, nisem vedel kaj dosti o country glasbi, a ko nekoga slišiš peti, takoj prepoznaš talent in bodočo zvezdo," je povedal Cowell, ki je bil sodnik v 4. sezoni šova American Idol, ko je Carrie Underwood gladko zmagala.

"Enakega mnenja sem o Victory, čeprav zelo malo vem o operi in klasični glasbi," je povedal sodnik veteran in izvršni producent. "Menim, da je Victory prava zvezda. Vidim jo, kako bo snemala plošče, nastopala na koncertih in v filmih – vse. Nekaj posebnega je v njej. Izjemen talent ima. Fantastična je bila že n avdiciji, danes na šovu pa je naravnost blestela."

Samozavestno pa se je počutila tudi Victory, ki je na koncu povedala, da čuti, da lahko premaga vse. Brinker je tudi prva nastopajoča v zgodovini, za katero so se vsi sodniki strinjali, da gre direktno na nastope v živo.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.