Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 nasvetov za ženske, s katerimi lahko izboljšajo spolno željo

25. avg 2022 8:18
0

Oglasno sporočilo

... biti usklajene, če želimo imeti zdravo in živahno spolno življenje. Če iščete načine, s katerimi lahko povečate svoj libido, je tukaj 5 nasvetov, ki bodo pomagali.

Afrodiziaki

Jejte določeno sadje, kot so banane, fige in avokado, ki povečajo vaš libido, in nekaj temne čokolade, saj sprošča serotonin v vaše telo. Ta živila spodbujajo zdravo spolno življenje, saj povečajo pretok krvi v genitalije. Vitamini in minerali, ki jih sproščajo živila, so dobri za vaše telo.

Samozavest

Delajte na svoji samozavesti, ker je to lahko glavni dejavnik za vaš nizek libido. Če razgibate svoje telo, se vaša stopnja samozavesti poveča za trikrat, kar ne poveča le osebnosti, temveč tudi vašo ljubezen do spolnosti. Pomanjkanje gibanja in nezdrava prehrana sta dva dejavnika, ki vplivata na vaš libido. Lahko celo povzročita, da imate slabo samopodobo. Če niste samozavestni, se boste odvrnili od izpostavljanja svojega telesa in to vam bo vlilo veliko negotovosti.

Popijte samo en kozarec vina

Dva kozarca vina postaneta malo preveč za vsakodnevno uživanje in preveč alkohola uniči vašo sposobnost delovanja, to ne velja samo za moške, ampak tudi za ženske. Samo en kozarec vina vas pomiri in spodbudi, da želite bolj eksperimentirati s stopnjo intimnosti. Vpliva tudi na vaš orgazem. Če imate veliko alkohola, se zmanjša tudi možnost, da doživite orgazem.

Meditirajte in lajšajte stres

Če ste pod velikim stresom, se vaše spolno življenje poslabša, ker ste preutrujeni, da bi karkoli počeli. Vaš spolni nagon pogosto trpi in ženske so na žalost, kot je dokazano z več raziskavami, zelo pod stresom in trpi njihovo spolno življenje. Lahko se udeležite tečajev joge, meditirate, vadite ali pa se odpravite na plesne tečaje za odpravljanje stresa.

Zdravje vajinega odnosa

Če niste srečni v svojem razmerju in je več prepirov, ki eskalirajo, ali pride do duševne zlorabe, vam preprosto ni do tega. To zelo otežuje vaš spolni nagon. Čustvena bližina je v razmerju zelo pomembna in je neposredno usklajena z vašim spolnim odnosom.

PREBERITE TUDI: Ali je narobe, če si želite spolnosti bolj kot vaš partner?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 1 dnevom
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsako leto se nahajamo na dveh ločenih koledarjih: gregorijanskem in astrološkem.