Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 napak, ki vam lahko uničijo kariero!

15. jul 2022 8:25
0

Oglasno sporočilo

... zvašo kariero. Morate biti zelo previdni. Čeprav vsak od časa do časa dela nedolžne napake, nekatere napake drago stanejo. Zelo pomembno je, da se zavedate vsega, kar rečete ali naredite v svojem poklicnem življenju. Tukaj je nekaj najhujših napak, ki jih lahko storite.

Tek za denarjem

Ne glede na to, kako naravnani ste na denar, ne tekajte le za denarjem. Poiščite službo ali ustvarite podjetje, ki vas resnično navdušuje. Razmislite o svojih poklicnih željah in ne dajajte denarja na prvo mesto, ker to nikoli ne bo prineslo nič dobrega.

Preveč ste ponižni

Ko vas ljudje sprašujejo, kakšni so vaši dosežki, jih s ponosom povejte. In nikoli ne izkoristite priložnosti tako, da sprejmete kakršno koli ceno, ki jo ponudijo. Pogajajte se, analizirajte in si vzemite čas za razmislek, ali bi delo sprejeli ali ne.

Učenje vseh vrst veščin

Učenje vseh vrst spretnosti se morda zdi velik podvig, vendar v poklicnem svetu ni priporočljivo. Izpopolnite svoje veščine na želenem področju in se specializirajte samo za to. To vam bo pomagalo zgraditi impresiven portfelj, v katerem vas bodo kadrovniki lahko analizirali na podlagi vaše specializacije.

Pozabljanje na mreženje

Mreženje je pomemben del vašega poklicnega življenja. V interakciji z različnimi strokovnjaki se vam bodo ponudile številne priložnosti. Če ostanete povezani s podobno mislečimi posamezniki, boste prav tako pridobili več znanja.

Mislite, da bodo vaši prispevki vedno prepoznani

Največkrat se vodje sploh ne zavedajo prispevkov svojih zaposlenih. Velika napaka je, če ne izpostavite svojih prispevkov, saj jih vaš vodja najbrž ne bo. 

PREBERITE TUDI: 5 najboljših odgovorov na eno najpomembnejših vprašanj na zaposlitvenem razgovoru

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro.