Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 najslabših stvari, ki jih lahko storite po ločitvi

15. jun 2021 8:06
0

Oglasno sporočilo

... lahko privede do številnih vprašanj in dvomov o ljubezni, odnosih in še čem, na kar takoj nimate odgovorov. Poleg tega je po ločitvi težko rešiti vse, toda kanaliziranje svojega vedenja in pridobivanje perspektive vam lahko pomaga pri bolečini. Ne pozabite, da še ni konec življenja in imate moč, da nadaljujete. Tu je nekaj stvari, ki se jim morate izogibati v fazi po ločitvi.

Impulzivno vedenje

Če menite, da vas bo tatoo ali piercing v nosu osrečil, imamo slabe novice. Izogibajte se nakupovanju pod stresom, saj boste v novi obleki na koncu žalostni. Razmišljanje, preden kaj storite, je priporočljivo za vsako situacijo, še posebej potem, ko ste na novo samski.

Naj žalost ne postane vaš prijatelj

No, imate prave prijatelje in družino, s katerimi lahko delite svoje misli. Če menite, da je treba poiskati strokovno pomoč, se brez kakršnega koli premisleka odločite zanjo. Če ne boste govorili o svojih občutkih, se boste samo bolj pogrezali v jami. Naredite vse, zaradi česar se počutite dobro - pojdite na počitnice, si vzemite nekaj dni dopusta ali jokajte iz srca.

Samotarjenje

Bivanje in gledanje serij s sladoledom in izogibanje druženju vam bo pomagalo nekaj noči, da se izognete bivšemu zakoncu. Obtoževanje sebe ali bivšega glede sedanjosti vas bo samo zagrenilo. Odhod na rojstnodnevne zabave ali družinske prireditve vam bo dal prepotreben oddih in svež zagon.

Slaba skrb zase

Ste edina oseba, s katero boste živeli celo življenje. Potapljanje v bazenu alkohola in žalosti, pozaba na stvari, v katerih običajno uživate, vas ne bo vodilo naprej. Bolj vam bo pomagalo, če se osredotočite nase. Pojdite v telovadnico, pojdite na samostojni izlet, naučite se nove veščine, delajte vse, kar vas veseli.

Ne izbirajte

Z razvezo zakonske zveze ravnajte zrelo, ko gre za ohranjanje odnosov s tastom ali prijatelji nekdanjega. Vidva imata še vedno lahko zdrav odnos s sorodniki ali skupnimi prijatelji. Ne silite in ne prosite otrok, naj izbirajo med vama. Iskrenost je najboljši način, ko otrokom govorimo o ločitvi. Otrokom pomagajte usmeriti svoja čustva.

PREBERITE TUDI: Zakaj ženske zapustijo moške, ki jih ljubijo

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.