Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 stvari, ki so v razmerju bolj nevarne kot varanje

20. okt 2020 8:08
0

Oglasno sporočilo

Ne moremo zanikatii, da je varanje partnerja zelo boleča izkušnja za vse vpletene in lahko privede do konca razmerja, a kruta resnica je, da obstajajo druge stvari, ki so še bolj škodljive kot varanje. Te stvari so lahko bolj škodljive za vaš odnos in za vas samo.

Ne glede na razloge ali posledice varanja v zvezi in bolečino, ki jo povzroča, sta Lundquist, slavni terapevt za pare in razprava na Redditu, prišla do mnogih ugotovitev.

1. Fizično nasilje

Na samem vrhu lestvice je seveda fizično nasilje nad partnerjem. Zloraba med partnerjema nikakor ni v redu, na kakršenkoli način poudarja Lundquist. "Odnos, v katerem se dogaja to vedenje, potrebuje nekaj resne pozornosti, verjetno tudi odmor, da se stvari ohladijo in resno preučijo, kaj je treba spremeniti, da se to vedenje ustavi," pravi. "Z nevarnim vedenjem je edina poteza ustvariti fizično distanco, dokler stvari ni mogoče obravnavati."

2. Vstrajanje v zvezi, čeprav ste nesrečni

Obstaja nekaj razlogov, zakaj bi lahko ostali z nekom, ki vas ne osrečuje več, na primer, če bi imeli skupaj otroke, "To je situacija, ki vas travmatizira," pravi Sameera Sullivan, ustanoviteljica in izvršna direktorica Sameera Sullivan Matchmakers, za Dan žena. Iz takšnega razmerja je treba oditi.

3. Pomanjkanje komunikacije

To ne pomeni, da bi morali klepetati vsako minuto, ampak pomeni, da se pogovarjate o stvareh, ki vas motijo, ko se pojavijo, delite čustva, razrešujete probleme, prejmete veliko mero razumevanja, imate osebo, na katero se lahko zanesete, ko vam je težko ...Če tega nimate, je dolgoročno tako boleče kot varanje.

4. Manipulacija

To je zelo zapleteno, ker je pogosto tako prefinjeno in se niti ne zavedate, da partner manipulira z vami, dokler ni prepozno. Skozi proces manipulacije druga stran izgublja na samozavesti, osebni vrednosti in trpi.

PREBERITE TUDI: Varanje ali: kam nas je zaneslo?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Plašči, ki izgledajo, kot da so narejeni iz vaše najljubše, mehke puhaste odeje, postajajo velik trend.