Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

29-letna influencerka umrla zaradi krvnega strdka ob liposukciji

10. nov 2023 9:30
0

Oglasno sporočilo

29-letna brazilska Instagram influencerka Luana Andrade je umrla zaradi zapletov pri liposukciji.

29-letnica, ki se je v svoji zadnji objavi smejala v svoji najljubši telovadnici, je med operacijo doživela srčni zastoj zaradi strdkov.

Na zdravljenje so jo prepeljali na oddelek za intenzivno nego, vendar je kmalu zatem umrla zaradi pljučne embolije. Njen fant João Hadad, ki je prav tako vplivnež, je novico objavil na Instagramu, kjer se je opisal kot "uničen".

Ob črno-beli fotografiji, na kateri se z Luano sprehajata po Parizu in si dajeta duška, je zapisal: "Raztrgan sem in živim svojo najhujšo nočno moro. Košček mene je izginil. Z velikim obžalovanjem in veliko bolečino v srcu se poslovim od svoje Luane, svoje princese, svoje lepotice ..." 

Nadaljeval je: "Dve leti sem bil ob tebi in nimam besed, s katerimi bi izrazil, kako srečen sem bil ... Ustvarila sva čudovito zgodbo in intenzivno živela svoje sanje. Bila si več kot dekle in vedno boš partnerica za življenje, moja ljubezen." 

"Danes težko razumem božje načrte in ne vem, kdaj in ali sploh bom kdaj predelal odsotnost, ki jo boš vnesla v moje življenje in v življenja množice ljudi, ki so ljubili tvojo prisotnost."

"Ti si moja sončna princeska, prosim te, da še naprej od zgoraj bediš nad mano in vsemi nami. Ljubila te bom vedno in za vedno! Hvala za tako veliko, spremljala me boš tudi po koncu. Ljubim te, ljubim te, ljubim te..." 

Pred manj kot mesecem dni je Luana ob praznovanju njune obletnice izpovedala svojo ljubezen do Joãoja, ga označila za svojega "največjega občudovalca in najboljšega prijatelja" ter zapisala: "Ko sva skupaj, se zdi vse mogoče."

Na njeno zadnjo objavo so se zgrnili oboževalci z zlomljenim srcem in pustili komentarje, med katerimi so bili tudi naslednji: "Ne morem verjeti ... počivaj v miru, moj draga," in: "Naj jo Bog sprejme z odprtimi rokami in potolaži vso družino".

Luana je umrla zaradi pljučne embolije, ki nastane, ko krvni strdek zamaši krvno žilo v pljučih. Če se je ne zdravi hitro, je lahko življenjsko nevarna. Simptomi so nenadne težave z dihanjem, bolečine v prsih ob vdihavanju in izkašljevanje krvi, zato je potrebna nujna zdravniška pomoč.

PREBERITE TUDI: Nenadoma in nepričakovano je umrl še en zvezdnik

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.