Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Fridofus

  • minerva88Fridofus

   14. avg 2015 15:06

   Hej.

   Kako si? Zanima me, če še hodiš na IPL v Phyt's oz. Valverde...

   Meni so vse dlačice nazaj zrasle in sem res jezna.

   Ti so kaj bolj zadovoljna? Upam, da odpišeš, ker bi rada kaj ukrenila glede tega:) pa še koga ki ni zadovoljen bi rada našla:)

   Lp,

   Maja

   0
  • Fridofusminerva88

   31. mar 2015 11:26

   hojhoj... jst se obrijem 4, 5 dni prej, pol pa kukr zrastejo, zdej mi že skorej ne pridejo ven po tolkih dneh. =) uživej dns,

   0
  • Fridofusminerva88

   29. mar 2015 22:20

   živijo, jst mam nasledn tretma čez 3 tedne... moje dlake napredujejo dobro... finančno, kljub temu da sm mislila da sem že skoraj porabila mojih 2000 plusa, sem zadnič prosila za informativni izračun in mi je ženska rekla da sm šele čez dobro polovico, tako da tu je plusek, zadnič me je v roke dobila tista bjonda ki me je prvič zelo malomarno "obdelala". no, tudi na njej so spremembe... je šla veliko bolj intenzivno, celo večkrat čez območja. spraševala o napredku in tako dalje... je pa res da jaz vedno padem noter, ko ni skor nobenga... baje okrog 12ih ni populacije, meni pa ura ustreza in potem se mi večkrat zgodi da se mi celo "spodobno" posvetijo.

   držim pesti, da se bodo tudi do tebe ustrezno obnašale in speljale stvar profesionalno. potem pa le poročaj =), lahko kar na forum.

   pozdrav,

   Klara

   0
  • Fridofus je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   15. dec 2014 7:36

   Pozdravljene vse,

   zanimivo je, kako se vsaka kozmetičarka na drugačen način trudi skončati seanso. nekatere več govorijo, manj delajo, druge ne eno ne drugo, tretje pa obvladajo kar oboje hkrati. v tem salonu so sicer vse prijazne, zgovorne pa različno. do sedaj sem trikrat bila, vsakič je bila druga. zadnja je bila še najbolj natančna pri tretmaju. sicer je laser še vedno bliskal v gibanju čez roko, vendar je čez določeno linijo potegnila večkrat in izbirala krajše linije. torej od prvič občutna razlika obravnavanja mojih rok. na rokah se je poraščenost že precej zmanjšala, so tudi tanjše in svetlejše, enako nad ustnico in pod popkom. so pa še vedno vmes posamezne dlake ki se veda trmasto rinejo po svoje ker jih očitno laser še ni zadel :P.... po prvem obisku sem najbolj videla razliko na rokah... kjer je laser prijel je bilo občutno manj in tanjših dlak, kjer ni pa spet po starem-... sm zgledala ko kak tiger ... 

   kot rečeno po treh tretmajih gre na bolje, in se veselim poletja kot še nikoli =)

   918
  • Fridofus je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   26. sep 2014 20:23

   Vem da tale odgovor ne bo sodil v to debato, ampak naj te potolažim. zagotovo so ljudje ki so jim tudi brazgotine všeč Big smile moje noge so že od nekdaj potolčene, prav tako roke. namesto tatuja sem si omislila brazgotino na boku v takšni obliki kot sem si zamislila v spomin na moja divja otroška leta. zelo mi je všeč. =) detajli  ki so na nas drugačni kot na drugih, nas delajo edinstvene Tongue (razen dlak, ki jih imajo tudi vsi moški in nas delajo moške :P)

   918
  • Fridofus je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   24. sep 2014 23:50

   Se opravičujem, evola slikca naložena.

   torej, dlačice so sedaj 2 milimetra dolge, ne opažam kakih izpadanj. 
   torej, pred posegom me niso naročili na noben "prvi pogled", in tudi na samem posegu dlačice niti niso bile vidne, ko sm rekla da ji pokažem fotografijo kakšne kosmatkaste roke sem imela prej, pa se ji tudi ni zdelo potrebno. bomo vidli, sej smo še mladi, je cajta za lepotne posege še dost xD in nono je včasih reku: do poroke bo use zginlo Big smile

   918
 • Fridofus je spremenil profilno sliko.
  >
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
 • Fridofus je spremenil naslovno sliko.
  >
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
  • Fridofus je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   23. sep 2014 23:47

   no, zdej te pa res nisem čist razumela, 

   torej kljub temu da je bil to prvi poseg, bi mi morale vse dlačice, ki so ble pod svetlobo odpast? (oz. če je bila nastavljena zadostna jakost?).. 

    

   918
  • Fridofus je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   20. sep 2014 13:05

   hvala za povezavo :), čeprav mislim da lahko te bliske kljub vsemu spušča v mirovanju, na točno določeno mesto, ne pa da kar vleče čez roko in mi na celi dolžini roke samo 4x zabliskne. , nevem, bomo vidleli...če pa bodo rezultati vidni res samo na določenih predelih kože, se bom naredila malo neumno in zapaničarila, kaj je narobe z mojo kožo, da so dlačice odpadle samo nekje... tudi pri naslednjem posegu bom zelo zelo radovedna, upam da bo kajbolje, ali pa da bo druga kozmetičarka. pigmentnih znamenj imam recimo 3 na roki, vendar se jim ni nič posvečala, in tudi z napravo ko je potegovala čez roko se jim ni ogibala. 
   ha! seveda. zaradi narave mojega poklica in obširnega dela z  ljudmi sem se odločila za ta poseg.  če bi delala bolj individualno delo, bi mi bilo skoraj vseeno, če sem bolj kosmata kot partner.  :P 
   sploh ne materinsko, zelo kolegialno in hvala za nasvete.

   918
  • Fridofus je napisal/a na forum v temo Trajno lasersko odstranjevanje dlak - IPL.

   18. sep 2014 10:18

   Pozdravljene. 
   žal prej nisem prebrskala vseh forumov, ne o kuponih ne o kozmetičnih salonih. Danes sem šla na prvi tretma z IPLjem. v Komzetični salon phyts na dolenjski v Ljubljani. 
   kot ste že prej omenile, so v tem salonu blazno površni. Meni so sicer glede golžine dlak priporočili 2mm, ampak kljub temu, da zaradi lune niso preveč zrasle ni bilo problema, čeprav so komaj kaj kukale izpod kože. že ko sm po telefonu vprašala koliko časa bo tretma trajal in je bil odgovor "ne več kot 30 minut" sem bila presenečena. s kuponi sem si "zakupila" 2000€ bon, (plačala pa 200). 


   torej o trajanju. gospodična je po dolžini predelov kjer naj bi me obravnavali z mašino samo potegnila čez kožo. držala je tipko za sproščanje tistih svetlobnih pulzov, tako da so pulzi bili na razmik približno 1 sekunde (impulz pa seveda traja blazno kratko), v naslednji sekundi je že bila 5 centimetrov stran (ne verjamem da lahko IPL obravnava tolikšno površino s samo enim impulzom).  na samem tretmaju si nisem upala nič reči, malo ker nisem vedela kako to gre, malo pa ker sem mislila da ni pametno preveč skupaj zaradi kakih preventivnih zdravstvenih razlogov.  

   Odločila sem se za predel celega trebuha, celih rok in brčice. (žal, sem dlake podedovala po očetu). so pa temne, dolge in močne (lasje pa še toliko bolj - nad čimer se pač ne pritožujem). - današnja seansa naj bi me stala 290€, torej mi kuponi znesejo za 6-7 obiskov. absolutno, jih bom izkoristila, ne glede na uspešnost, ampak nadaljevala pa pač ne bom, če ne bodo pokazali večje doslednosti.

   Kako naj ravnam če se naslednjič bolj ne potrudijo? razen da jim naredim slabo reklamo, pač, je možno kako zagrozit?  :P - načeloma nisem nasilen človek, me pa jezi če je v igri takšna malomarnost, mojih 200€ pa bi bilo vrženih stran (sem študentka)

   918
 • Fridofus se je registriral.

  18. sep 2014 9:57
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 9. maj 2022 18:38
  Slavospev poceni laku za nohte
 • Tanja 26. apr 2022 16:57
  Razočaranje
 • Tanja 26. apr 2022 15:39
  Odličen
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Čas je, da damo hlačam – sploh kavbojkam – malo premora. In praznični december je idealna priložnost!