Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

10 dejstev o ljudeh, rojenih marca

19. mar 2018 7:45
0

Oglasno sporočilo
Osebe, rojene v mesecu marcu, ljudje naravnost obožujejo. Marčevski ljudje so namreč prijetni in zabavni, ter obkroženi z mnogo prijatelji. Ljudje, rojeni v marcu so po horoskopskem znamenju ribe ali ovni. So izjemno dobri prijatelji, vse dokler se jim ne zamerite. Takrat je bolje, da niste v njihovi bližini. 
 

PREBERITE TUDI: 7 dejstev o otrocih, rojenih februarja

 
 

1. So pametni

Niti ne trudite se pretentati človeka, rojenega v marcu, saj je to popolna izguba časa. Imajo namreč visoko razvito intuicijo,  so pametni in to jim pomaga zaznati tudi najmanjše prevare. Sicer priročna lastnost, da ne padejo zlahka v past, pa jim lahko povzroči tudi težave v zaupanju. 
 

2. Vedno razmišljajoči

Ljudje, rojeni v marcu, vedno veliko razmišljajo. Razmišljajo celo o stvareh, ki so se zgodile nekaj časa nazaj. Imajo toliko vprašanj o stvareh v svetu, da vedno iščejo odgovore. In po vsej verjetnosti imajo najbolj nagajive misli od vseh.
 

3. Dobre duše

Ljudje, rojeni marca so izjemno ustrežljivi in radodarni. Vedno želijo pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. Njihovo veliko srce povzroča, da jih imajo radi vsi okoli njih. Le redkokdaj so sebični, pravzaprav le takrat, če čutijo, da jim to pripada. Ampak ne glede na vse, vedno vam bodo stali ob strani in vam ponudili roko. 
 

4. So zvesti

Ljudje, rojeni marca so najbolj ljubeči partnerji. So zelo zvesti in svojemu partnerju stojijo ob strani, ne glede na vse. Včasih, četudi preveč razmišljajo, pa so v odločitvah, ki se tičejo ljubezni odločni in preudarni. 
 

5. Obožujejo naravo in živali

Ljudje, rojeni marca, so brez dvoma strastni oboževalci narave in živali. Ko se znajdejo v naravi ali ob živalih, čutijo izjemno velik mir. Svojega hišnega ljubljenčka obravnavajo kot svojega otroka.
 

6. So izjemno talentirani

Marčevski ljudje so izjemno talentirani. Pravzaprav je ni stvari, ki je ne bi zmogli! Ko se enkrat nečesa lotijo, se v to zaženejo z vso svojo vnemo in energijo. 
 

7. Hitro se prilagodijo

To je verjetno ena izmed njihovih najmočnejših lastnosti. Ne glede na situacijo, prilagodijo se lahko na karkoli, kjerkoli in kadarkoli. Vse, kar potrebujejo so le neke osnovne stvari in so pripravljeni. So najmočnejši členi preživetja. Ker niso zahtevni, so srečni s tem, kar imajo in se odlično znajdejo. Ampak to ne pomeni, da jih lahko vržete v džunglo in pričakujete, da bodo preživeli. 
 

8. So pozitivno naravnani

Vedno so veseli in entuziastični in s svojo pozitivno energijo nalezejo tudi vse okoli sebe. Skoraj nemogoče je, da se ne bi smejali, ko ste v njihovi družbi, ko boste lahko pozabili tudi na lastne skrbi. 
 

9. Lahko so najhujši sovražniki

Do sedaj smo obravnavali le najlepše o marčevskih ljudeh. Zares imajo veliko pozitivnih lastnosti in le malo negativnih. So muhasti in imajo težave s pozornostjo, kadar počnejo stvari, ki zanje niso zanimive. Njihovo logično razmišljanje terja nekaj časa in lahko vodi do odlašanja. Marčevski ljudje so izvrstni prijatelji, vse dokler se jim ne zamerite. In zares si ne želite imeti sovražnika v vrstah ljudi, rojenih marca. So zelo dobri opazovalci, zato zlahka opazijo, če proti njim spletkarite. 
 

10. So odlični prijatelji

Marčevski ljudje so zaradi svoji prijetnih lastnosti zelo priljubljeni in imajo okoli sebe veliko pozitivnih ljudi, na katere se lahko zanesejo.
 

PREBERITE TUDI: 8 zabavnih dejstev o otrocih, rojenih v oktobru

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!