Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Spela1235

  • Spela1235 je napisal/a na forum v temo Aparat za zobe.

   26. avg 2015 23:10

   Trenutno je v mojih ustih kar slaba situacija, saj imam zobe precej 'razmetane', imam premajhno čeljust, poleg tega pa tudi nepravilen ugriz. Zgornje desne zobe imam kar lepo postavljene, na levi strani pa kriza - dvojka se je premaknila pod enko, ker preprosto nima prostora. Zaradi svojega nasmeha sem zelo nesamozavestna, zato se smejim z zaprtimi usti če je le možno, normalno pa samo, kadar so ljudje na desni strani (da lahko vidijo samo mojo 'lepšo' stran zob).

   Pred dvema letoma sem dobila snemni aparat, da bi mi vsaj malenkost poravnal zobe, preden bi dobila fiksnega. Redno sem ga nosila samo prvih nekaj mesecev, čez čas pa sem ga nosila le še občasno. Letos se me je ortodontkinja končno usmilila in mi sporočila, da mi snemnega aparata ni več potrebno nositi, saj tako ali tako nebi več mogel veliko spremeniti in da mi bo končno namestila stalnega. Ven bo potrebno dat zgornji štirici, kar me pretirano ne skrbi.

   Skrbi me pa naslednje: v petek grem k ortodontkinji, da mi na zadnje zobe namesti gumico, ki bo malenkost razmaknila moje zobe za v ponedeljek, ko bom dobila aparat za nebo - zanima me, kakšen je občutek, ko ti ta aparat pričvrstijo na zadnje zobe - ali zelo moti ko čutiš da imaš nekaj zataknjeno med zobmi? In pa v kolikšnem času lahko gre ta aparat dol? Bom ga imela gor tudi med časom ko bom imela zvezdice?

    

    

   484
  • Spela1235 je napisal/a na forum v temo Razdražena koža okoli oči.

   2. mar 2015 21:21

   Sicer nisem prebrala cele teme, zato ne vem če ima še katera tale problem... Pred dvema dnevoma sem na zgornji veki pri trepalnicah začela čutiti pekočo bolečino - na obeh vekah. Prav tako sem opazila, da je dolžina pri trepalnicah nekako otekla, rdeča in razdražena, na otip pa suha. Trenutno si na veke ne morem nanesti nobenega ličila, ker me preprosto začne preveč peči, da bi sploh lahko kaj imela na očeh.

   26
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 9. maj 2022 18:38
  Slavospev poceni laku za nohte
 • Tanja 26. apr 2022 16:57
  Razočaranje
 • Tanja 26. apr 2022 15:39
  Odličen
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Ste se že kdaj ozrli nazaj na kako svoje preteklo razmerje in si rekli: "O čem, za vraga, sem razmišljala?"