Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Danes se je začel retrogradni Uran: kaj je in kako vpliva na vaše znamenje?

24. avg 2022 12:00
0

Oglasno sporočilo

V tej sezoni se bomo astrološko gledano vsi naučili lekcij o osebni lastnini, ljubezni in celo hrani.

Kaj je retrogradni Uran?

Retrogradni Uran je planet, za katerega se zdi, da se glede na Zemljo premika nazaj. Retrogradni Uran, znan kot "veliki buditelj", naj bi vam odprl oči za stvari v vašem življenju, ki jih morate spremeniti.

Uran preživi približno štirideset odstotkov svojega časa v retrogradnem položaju, običajno približno pet mesecev na leto. V tem času občutimo veliko sprememb na področju dela, odnosov in ustvarjalnosti.

Nekateri med nami bodo občutili zunanje spremembe, nekatera zodiakalna znamenja pa bodo čutila notranje spremembe. Nekateri bodo občutili velikanske valove sprememb, drugi pa le nežen pljusk – vendar bodo spremembe prisotne pri vseh.

To imejte v mislih, ko se boste ukvarjali z ljudmi, ki se zdijo bolj na trnih kot običajno.

Spodaj si preberite učinke retrogradnega Urana 2022 na posamezna znamenja zodiaka.

Oven

Oven za vas velja, da so vaše komunikacijske sposobnosti zdaj na udaru. Način, kako govorite, se izražate in se povezujete z drugimi, bo v tem času ves spremenjen, zato imejte to v mislih. Poskusite se zavedati, kako se v tem času odzivate na druge ljudi, in poskrbite, da bodo vaše misli in mnenja zelo jasna. To lahko spremeni vaše stališče na delovnem mestu ali v odnosih.

Ne dovolite, da bi to omajalo vašo samozavest. Imate to. Poskrbite, da boste imeli jasno sliko o tem, kdo ste in kaj si želite v tem času, vendar se tudi ne bojte iti s tokom.

Bik

V tem času doživljate tako pomembno spremembo. Imeli boste instinktivno željo po dajanju, pomoči skupnosti in prostovoljnem delu, da bi pomagali izboljšati svet. Oprimite se tega, draga Bikica! Kako čudovito je, če nas karkoli navdihne, da se zavzamemo za pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

Ko je Uran retrograden, bi morali biti vsi malo bolj podobni Biku. Le poskrbite, da boste tudi v tem času sledili sebi. Ne izgubite se v vsem tem dajanju. Ne pravim, da naj dajete manj, pravim le, da medtem ko razmišljate o vseh drugih, poskrbite za stvari, ki jih potrebujete.

Dvojčki

Vaš družabni krog bi lahko v tem času doživel veliko sprememb. Žal se zaradi nobene druge stvari ne počutimo bolj nesamozavestno kot zaradi sprememb v prijateljstvih, vendar bo z vami vse v redu. Morda boste spoznali, da so vaši prijatelji nadležni ali sebični, morda pa boste spoznali, da nikoli niso zares vedeli, kdo ste globoko v sebi.

Karkoli že bo, lahko se spopadeš s tem. V tem času se ne naslanjajte na konflikte. Zapomnite si, da se v tem času retrogradnega Urana vsi spreminjajo in da so vsi na preži. Prepustite se prijateljem in si tega ne jemljite k srcu.

Rak

Za vas, Rakica, je vse odvisno od dela. Morda se boste začeli počutiti nelagodno v službi ali celo v svoji karieri kot celoti. To je dovolj, da lahko vsakogar spravi v tesnobo. Vendar pa si oddahnite. Naredite korak nazaj in ocenite te občutke in jih uporabite za spremembo. Čas je, da se v svojem življenju in karieri znajdete tam, kjer si želite biti.

Lev

Draga Levinja, za vas bo vse odvisno od vašega duha in vaše duše. Retrogradni Uran je za vas čas duhovnega preporoda, zato boste ovrednotili in ponovno ocenili vse, v kar verjamete ali bi lahko verjeli. Začeli boste samozavestno spoznavati svoj najgloblji jaz in bolj prepričani v svoj višji namen.

To bo čas velikega prebujanja za vas in moral bi biti precej čaroben. Sprostite se in se temu prepustite.

Devica

Devica, Devica, Devica. Ljubki mali nadzorniki. To bo za vas težko obdobje. Vem, da sovražite presenečenja in da želite imeti nadzor nad vsem, kar se dogaja, ali pa si vsaj ustvariti smisel. Toda žal je to ravno nasprotno od tega, kar se bo dogajalo med retrogradnim Uranom.

Uran bo pobral vse kocke, ki jih imate lepo zložene, jih dal v skodelico in jih stresel. Ne boste vedeli, kaj se bo zgodilo. Toda to je dobro za vas. Uran ve, kaj potrebujete. Morate tvegati. Tega ne boste storili brez majhnega napotka.

Čeprav se pri Uranu stvari lahko zdijo manj kot majhna spodbuda in bolj kot res močan pritisk, boste zaradi tega boljši in bolj ustvarjalni.

Tehtnica

Tehtnica, Uranova retrogradnost vas bo nekoliko vrgla iz ravnotežja. Vaši odnosi se bodo spremenili. Morda se boste morali soočiti z nekaterimi ljudmi, s katerimi si tega ne želite. Vaše življenje se bo počutilo neuravnoteženo, kar ne marate. Vendar boste zaradi tega močnejši. Morda boste prisiljeni v situacije, v katerih boste morali spregovoriti – v njih se boste morali nekoliko soočiti.

Našli boste moč, ki vam je primanjkovalo, da bi se s temi strahovi soočili naravnost. Počutili se boste močnejši. Vendar bodo zaradi tega morda trpeli vaši osebni odnosi. Morda se boste spopadli s prepiri, za katere ste se trudili, da jih ne bi imeli.

Ko se bo to dogajalo, se vam bo morda zdelo slabo, saj vas bo prisililo, da boste nekaj neželenega časa preživeli sami. Vendar ga potrebujete. Uran bo povzročil, da boste imeli čas, ki ga potrebujete, da se usedete in ocenite, kdo ste.

Škorpijon

Ne počutite se zapostavljenega, Škorpijon. Retrogradni Uran vas ne bo preveč zamotil. Veliko teh znamenj resnično čuti premik, za vas pa bo to le tresljaj v vašem dnevu. Tresljajev ne smete podcenjevati. Morda se boste počutili neuravnovešeno ali pa boste imeli nekaj več tesnobe. To lahko vpliva na ljudi okoli vas, kar na koncu na svoj način vpliva tudi na vas.

Bodite pokončni, prijatelji. Ne glede na to, kakšne spremembe se vam bodo zgodile, če jih boste sprejeli z brado in nadaljevali z delom, bo z vami vse v redu.

Strelec

To so tiste srčne strune; kot marioneta vas bodo vlekle v vse smeri. Veste, da se želite malo poigrati. Vsi vemo, da ste malce igralec, a če vam nekdo daje misliti, zaradi česar morate ponovno oceniti, mu prisluhnite.

Strašljivo je stopiti iz območja udobja in početi stvari, na katere nimate vpliva, vendar je retrogradni Uran prav temu namenjen. Namenjen je temu, da se raztegnete v nova okolja, ki se vam bodo morda nekega dne zdela tako udobna, da se vam bo zdelo neumno, da to ni bilo tisto, kar ste vedno počeli.

Kozorog

Uran ne bo opravil dela namesto vas, Kozoroginja. Toda to je prav to, kar si želite. Vse je v vaših rokah, zato izkoristite ta zagon, da premaknete dele svojega življenja. Lotite se poslovnega podviga, o katerem že dolgo razmišljate, kupite nov avto, če ga potrebujete, naredite nekaj, kar bo izboljšalo vaše življenje. To je odličen čas.

Velike spremembe bi morale zdaj potekati z lahkoto. Dvignite se in se lotite dela, dekle. Čas je, da začnete naslednje poglavje, in zdaj je čas, da zlahka obrnete list.

Vodnar

Uran je na poti in vam utira pot, da odprete ustvarjalni del svojih možganov. Vzemite najbolj vsakdanje dele svojega dela in jim dodajte nekaj razkošja. Začnite se ukvarjati z umetniškim hobijem; naučite se slikati ali se lotite trebušnega plesa.

To je najboljši čas, da poiščete prostor med srcem in glavo ter naredite nekaj ustvarjalnih sprememb. Novo pridobljeno ustvarjalno energijo uporabite pri svojem delu in zagotovo boste dosegli uspeh.

Ribi

Ker se Uran postavlja v ozadje, se vam lahko zgodi, da se vam bo zataknilo, male Ribice. V tem času se lahko nekoliko poškodujete. Zlahka lahko izgubite občutek za identiteto in začnete ponovno ocenjevati, kdo ste.

To je lahko dobro ali slabo, odvisno od tega, kdo ste. Vedno je dobro pogledati vase in ugotoviti, kje lahko kaj spremenimo, vendar ne dovolite, da vas pogoltneta negotovost in dvom. Veste, kdo ste. Postavite se pokončno na lastne noge. Ne dovolite, da vas Uran potisne v kot. Potrudite se po najboljših močeh, da se osredotočite. Tudi to bo minilo, prijateljica, in ko se bo to zgodilo, boste spet hodili po soncu.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.