Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Če imate teh 5 lastnosti, ste pravi magnet za škodljive ljudi

27. mar 2019 10:20
0

Vsi vemo, kakšni so škodljivi posamezniki in čeprav se jim zavestno upiramo, jih včasih ni moč prepoznati, dodatno pa jih lahko še ‘navlečemo nase’, če imamo določene lastnosti, ki jih toksični ljudje naravnost obožujejo, saj smo zaradi teh lastnosti še bolj vabljiva žrtev.

PREBERITE TUDI: Prepoznajte čustvenega vampirja, preden bo prepozno!


1. Ste dober poslušalec

Dandanes je težko biti dober poslušalec, ko so zaradi tehnologije distrakcije na vsakem koraku. Če ste dober poslušalec, boste privlačili vse sorte ljudi, še posebno toksične. Toksični ljudje radi govorijo o sebi in to lahko počnejo ure in ure, če jim dovolite – in če jih poslušate.

2. Radi podarjate svoj čas

Toksični ljudje želijo biti v centru življenja drugih ljudi. Ko boste enkrat zaradi njih spustili vse, kar počnete in si vzeli čas zanje in za njihove težave, se bodo počutiil kot na konju in si mislili: “Dober ulov”. Kar sline se jim bodo cedile, ko bodo ugotovili, koga so ujeli na svoje limanice. Raje takoj postavite meje, da se izognite izkoriščanju. Cenite svoj čas in pazite, komu in zakaj ga podarite.

3. Ste odprti in iskreni 

Če na veliko in široko, jasno in glasno, iskreno in odprto govorite o svojih ciljih, si boste za vrat hitro nakopali toksične ljudi. Oni namreč ne marajo videti uspehov drugih, raje jim pod noge mečejo polena in jim vlivajo dvome. Če boste svoje načrte razlagali javno, vas bodo najlažje spodkopali, saj bodo točno vedeli, kje morajo nastaviti past.

4. Ste sproščeni in 'na izi'

To, da ste sproščeni in na izi je lastnost, ki privlači vse ljudi, vključno s škodljivimi. To je namreč pravo nasprotje od toksičnega človeka in zato prav te lastnosti iščejo pri drugih. Ta lastnost jih namreč prepriča, da vas bodo najlažje dobili v svoje kremplje.

5. O ljudeh imate pozitivno mnenje

Če o ljudeh bolj ali manj mislite pozitivno, in verjamete, da je svet dober, potem lahko škodljivim ljudem hitro nasedete, minilo pa bo precej časa, preden boste spoznali njihove prave namene.

PREBERITE TUDI: Čas, da se končno uprete čustvenim vampirjem (3 nasveti)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.