Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

8 lastnosti ljudi, rojenih januarja

21. jan 2019 10:12
0

Ljudje, rojeni v prvem mesecu leta, so po nebesnem znamenju kozorogi ali vodnarji. So rojeni vodje in prevzemajo veliko odgovornosti, a znajo se tudi odlično zabavati in nasmejati druge.

PREBERITE TUDI: 7 dejstev o otrocih, rojenih februarja

1. Januarski ljudje so izredno zabavni

Ljudje, rojeni januarja, imajo naraven smisel za humor, sarkazem pa je njihovo drugo ime. Spoznajo se na šale in v njihovi družbi ni nikoli dolgčas, saj so zelo duhoviti.

2. So navdih drugim 

To je ena izmed najboljših lastnosti ljudi, ki so rojeni januarja: so tako karizmatični, da si vsi želijo biti kot oni. Njihova mentalna moč je velika, razmišljajo globoko, raziskujejo pravi pomen samega sebe. Znajo uporabiti svojo notranjo moč, da izničijo negativna čustva in jih nadomestijo s pozitivnimi. Njihova modrost in karizmatična osebnost jim pomagata doseči velike cilje. Imajo velik vpliv na življenja drugih ljudi, a včasih so napačno razumljeni kot pretirano ukazovalni. V resnici ne želijo igrati vodje kar tako, imajo pa veliko idej, ki so glavni vir zavisti pri drugih ljudeh.

3. Prevzamejo vso breme

Verjamejo, da so zmožni vsega, zato mnogo bremen in odgovornosti preložijo nase. Delno tiči razlog tudi v tem, da drugim ne zaupajo tako kot sebi. V življenju se včasih zato soočajo tudi z nesporazumi.

PREBERITE TUDI: 11 dejstev o ljudeh, rojenih septembra

4. So rojeni odrasli in s staranjem postajajo mladostni 

Ljudje, rojeni januarja, so mladi po srcu, znotraj pa so stare duše. Že zelo rano se obnašajo zelo zrelo in odraslo, a bolj, ko se starajo, bolj se počutijo mladostne; kot, da bi pri njih čas potekal obratno. Trdo garajo, da si lahko privoščijo udobno življenje, a ko to dosežejo, pričnejo uživati v življenju.

5. Fantastični ljubimci, ki težko izražajo čustva

Če ste v razmerju z nekom, ki je rojen januarja, potem veste, da 'januarčki' težko izrazijo svoja čustva. Za to potrebujejo čas. Ko pa vam uspe priti v njihovo cono udobja, potem so najboljši ljubimci, zelo erotični in romantični. V razmerju ne prenesejo drame, cenijo ljubezen in lojalnost.

6. Ne odzivajo se na neumnosti in neumne pripombe

Ko pride do neumnih vprašanj, imajo ljudje, rojeni januarja, najboljši odziv. Vedo, kako pokritizirati brez žaljenja ali pa pripombe in vprašanja preprosto ignorirajo. So tudi iskreni in ne da se jim igrati nekih iger; vse povejo direktno. 

7. Ko jim je dolgčas, počno čudne stvari

Ko ljudem, rojenim januarja, postane dolgčas, dobijo čudne ideje, lahko so zelo divji.  Radi se zabavajo in za to ne potrebujejo razloga.

8. Rojeni vodje

So rojeni vodje. Vedno se postavijo v ospredje in prevzamejo odgovornost. Imajo dobre sposobnosti. Imajo unikaten pogled na življenje in visoke standarde. Radi imajo inteligenco. Svojim prijateljem lahko odpustijo skoraj vse, če so le-ti nenavadni, inteligentni ali talentirani. Njihovi pogledi na svet se opirajo na ljubezen, dolžnost in družabno življenje, zato so včasih morda malo ekscentrični. Spoštujejo tradicijo in avtoriteto. Imajo visoke standarde, ne nujno pri materialnih stvareh, temveč pri ljudeh; cenijo iskrenost in direktnost. 

PREBERITE TUDI: 12 lastnosti ljudi, rojenih julija

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.