Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

3 navade, ki uničijo vsako razmerje

10. avg 2015 8:14
0

Oglasno sporočilo

... prizadeta, neizpolnjena, čustveno zanemarjena ali celo zlorabljena v svojih odnosih. Medtem, ko sta temeljna razloga za razpadanje partnerskih zvez pomanjkanje vrednot in zavedanja, da se je za odnose treba potruditi in pomenijo konstantno delo in trud, pa obstajajo tudi 3 navade, ki počasi, a zanesljivo uničijo razmerje.

Free-Photos / Pixabay

1. Kritiziranje in podcenjevanje

Kritiziranje in podcenjevanje sta dve navadi, ki prej ko slej uničita še tako obetaven partnerski odnos. Stanje je še hujše,če eden ali oba partnerja to počneta v javnosti, torej ponižujeta in kritizirata eden drugega pred drugimi ljudmi. Pravi strup za odnos! Enako destruktivno deluje superiorno vedenje, ko se eden partner vede kot da je boljši (pametnejši, spretnejši, sposobnejši) od drugega. Če želite obdržati svoje razmerje, takoj prenehajte z vsemi temi početji.

2. Izogibanje in ignoriranje

'Tiha maša' še nikoli ni prinesla nič dobrega. Eden osnovnih pogojev za obstoj kakršnegakoli odnosa je komunikacija, zatorej nikoli in nikdar ne potlačite nerazrešenih stvari in jih ne 'pometajte pod preprogo, temveč se vedno o vsem pogovorite in razčistite na način, da se bosta potem oba počutila dobro in imela občutek, da sta naredila korak naprej in zadevo zaključila. Se noče pogovarjati? Noče na partnersko terapijo, če sama ne zmoreta rešiti težav? Noče prebrati nobene knjige na temo partnerskih odnosov? Zavedajte se, da lahko težave v odnosu in odnos sam rešujete le oba skupaj . sami ga ne morete. Zato če vaš partner zavrača komunikacijo, strokovno pomoč in vse vaše pobude, da bi se odnos izboljšal, je morda nastopil čas, da začnete razmišljati o razhodu.

3. Negativnost

Vi ali vaš partner ste se ujeli v past negativne energije, iz katere se nikakor ne morete izkopati? Ne glede na dejstvo, da dandanes večina takoj, ko nekaj v odnosu ne gre več gladko, vrže puško v koruzo, so nekateri ljudje dejansko vir negativne energije in prav strupeni – strupen pa je tudi tak odnos za drugega partnerja. Če tak partner nič slišati o spremembah in noče na partnerske terapije, ker meni, da z njegovim odnosom in početjem ni nič narobe, je verjetno čas, da odidete.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Postenje je ena najbolj zdravih stvari, ki jih lahko naredimo zase.