Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

zdravi jedilniki

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2005 17:12
Povezava do prispevka
vegeterijanci, fruturijanci, vegani, zmerni vegeterijanci, itd. Veliko tega je napisanega vsepovsod.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -14Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2005 17:13
Povezava do prispevka
Ja, samo vegetarijanec je tisti, ki ne j
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2005 17:17
Povezava do prispevka
Ja vegeterijane je tudi tisti, ki je ribo!
 
Obstaja veliko zvrsti alternativnega prehranjevanja, tudi takšnega ,kjer zobaš samo oreščke in živiš od sončne svetlobe(ne hvala!) in to ni vegeterijanec.
0
Nazaj na vrh
Ajda
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 599Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2005 22:40
Povezava do prispevka
Seveda vem da obstaja več vrst vegetarijanstva. Ampak povsod je vegetarijanstvo opredeljeno kot to, da se ne je živali... Riba mogoče ni žival? Saj že samo ime pove ... vege? Whatever... V glavnem bi jaz tole z ribami opisala kot novo vrsto prehranjevanja... Vsak pa naj po svoje...
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 13:13
Povezava do prispevka
No, danes sem imela pa malo drugačen jedilnik (menstra in s tem hudo
povečana želja po sladkem...kot, da že tako ni dovolj velika ):

* zajtrk: 3 žlice otrobov (emona) + 2 žlici lanenih zalito z vodo + sladilo +
   mala žlička pravega kakava + deci pinjenca
* malica1: skuta + malo sladila + pest zmrznjenih gozdnih sadežev (vse skupaj zmiksano v šejk)
* kosilo (ravnokar): proteinske palačinke by Staša, namazane z nutello
   (nutella home made by myself iz žličke pravega kakava, umetnega sladila in vode) mnjaaaami!
* malica2: čez tri ure bom naredila raffaelo kremo (by Staša)
* večerja: tuna + skuta + začimbe, zmiksano v namaz in namazano na fitness kruhke.

Danes imam večinoma sladek dan, sam kaj morem, ne gre drugač.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 13:23
Povezava do prispevka
Se strinjam z Lai Ming ter Ajdo. Sicer mi je vseeno, kaj kdo je, hočem samo reči, da je tudi riba žival in se mi zdi v takem primeru naziv vegetarijanstvo bolj farbanje tistih (samih sebe), ki bi to radi bili, pa niso (iz kakršnihkoli razlogov pač).
Seveda pa je to samo moje mnenje.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
ula
Starost: n/aPridružen: 3. feb 2005Prispevkov: 391Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 13:31
Povezava do prispevka
Jota - zelo preprosto:
kislo zelje kuhamo c.a. pol ure, nato damo noter dve žlici paradižnikove mezge, vegeto, malo popra, zmešamo, dodamo fižol (lahko iz konzerve), vse skupaj malo zmečkamo z vilico, še malo prekuhamo in je gotovo.    Še boljša je malo postana
If there s one thing you can say about mankind - there s nothing kind about men.
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 13:32
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
Se strinjam z Lai Ming ter Ajdo. Sicer mi je
vseeno, kaj kdo je, hočem samo reči, da je tudi riba žival in se mi zdi
v takem primeru naziv vegetarijanstvo bolj farbanje tistih (samih
sebe), ki bi to radi bili, pa niso (iz kakršnihkoli razlogov pač).
Seveda pa je to samo moje mnenje.




se podpišem
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 13:37
Povezava do prispevka
Tudi jaz. Riba je žival, jasno. In vege...pomeni ne živalsko, rastlinsko.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 14:28
Povezava do prispevka
tinna evo sampinjoni: odreses bete ter jih sesekljas. Poprazis na liht margarini ene 10 min. Nato zmesas s mletim sirom (jaz sir kar v multipraktiku zmesam da pride k prmezan),dodas sol, petrsilj in piko popra ter nafilas klobucke. Te malo polijes s sladko smetano. (res malo) in das v pecico na 200 ene pol ure. Tolk da ob straneh ratajo temno rjavi.

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 14:40
Povezava do prispevka
Uau, super, darja., bom sigurno naredila, sliši se    !

Hvala za recept !


I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 14:54
Povezava do prispevka
Jaz sem včeraj jedla tuno in kislo mleko. Kdo bi si mislil, da tako paše skupaj. namreč, tuna ima zelo izrazit okus, ki pa ga kislo mleko precej omili. Odlično.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 15:51
Povezava do prispevka
Ja, res je sonjavo, meni se tudi zdi, da se tunin okus zelo omili v
povezavi s skuto in drugimi mlečnimi izdelki. Prav fajn okus ven
pride. 
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2005 18:15
Povezava do prispevka
js sem zadnjic zmesala cottage in tuno v lastnem soku, pa mi ni blo najboljse (tuna v lastne soku mi na zalost ni dobra, pa sem mislila, da bo s cottagem bolje), naslednjic probam cottage s tuno v olju
darja. , a te sampinjone se da narest tudi brez sira? (nimam rada stopljenega sira kaj prevec)
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 12. mar 2005 12:07
Povezava do prispevka
Ronza, saj je tuna v olivnem olju super (nenasičene maščobe), če le
nisi na ne vem kako hudi dieti. Od tistega olja, ki je pri tuni, se
sigurno ne rediš + tega je koristno.MHO.

Še moj današnji jedilnik:

* otrobi + laneno + skuta + sladilo + voda + sadni Ego (klasika)

* danes sem pozno vstala, zato dop. malica odpade. Se pravi kosilo:
   piščančji file s čilijevo pasto in baziliko. Čez bom prelila omako iz šampinjonov,
   happy cow light topljenega sirčka in pinjenca. Zraven še paradižnikova solata.

* popoldan bom spet naredila proteinske palačinke

* večerja: tuna + skuta
  
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
zdravi jedilniki
Stran 5 od 9
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.