Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

zdravi jedilniki

Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 0:23
Povezava do prispevka
To bi pa lahko probala kdaj.. sej a ovseni kosmiči so tudi ok? Sem bolj zelena, kar se kosmičev tiče (jih ful ne jem pogosto) pa me zanima, če je kakšna razlika..
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 0:33
Povezava do prispevka
Ovseni so super.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 11:55
Povezava do prispevka
Pa še moja "zdrava" sladica in malo kalorična tudi  (cca. 100 kcal na eno porcijo) - čokoladna pena (jaz dodam še malo rumove arome in je res BBB!!) :



image file name: 2ka07fb362b1.jpg


I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -14Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 13:00
Povezava do prispevka
ooo, tole izgleda BBB!!!
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 49Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 13:01
Povezava do prispevka
Tinna, a si že kje objavila recept ali nam ga zdaj zaupaš? Zgleda zelo dobro.
Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 13:28
Povezava do prispevka
Hvala barby, Kiara, seveda zaupam :



za 4 osebe potrebujemo:

- 400 g nematne skute

- 4 jajčne beljake

- 4 žlice pravega kakava

- 7 žlic umetnega sladila v prahu

- po želji lahko nekaj kapljic rumove arome.



V multipraktiku zmiksamo skuto, kakav in sladilo in aromo (da nastane
fina, gladka zmes). Posebej naredimo sneg iz beljakov in ga z občutkom
(z žlico) primešamo zmesi. Peno porazdelimo v skodelice iz porcelana
ali stekla in damo za nekaj ur v hladilnik (vsaj za ene 4 ure, da pride
res rahla penca) . Postrežemo ohlajeno seveda.


I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 42Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 14:09
Povezava do prispevka
To pa zveni in izgleda FULL dobro (samo do pasirane skute moram prit pa sprobam ).
Sasha
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 14:20
Povezava do prispevka
Saša, sej jest dam pa kar tisto od ljubljanskih mlekarn - light, ki je
nepasirana, ker potem itak multipraktik opravi svoje delo. 
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 49Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2005 14:30
Povezava do prispevka
Mislim, da bo to danes popoldan za sladico.
Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 42Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2005 18:06
Povezava do prispevka
Danes sem naredila tinnin desert. Zaenkrat se še hladi, samo sem že prej malo pošvinglala in poskusila  - SUUUUPER DOBRO!!!
Sasha
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2005 21:46
Povezava do prispevka
Sanja in Tinna, kam pa dasta potem rumenjake?
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2005 22:43
Povezava do prispevka
Mogoče naredita še krofe
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. apr 2005 23:25
Povezava do prispevka
.... in jih zamolčita    (..vsaj v tej temi)
0
Nazaj na vrh
sanja
Starost: 45Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 638Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. apr 2005 11:29
Povezava do prispevka
Ne, ne. Rumenjaki gredo pa kar v WC školjko. Včasih kaj spacam, samo je potem skušnjava prevelika.
Lp,
Sanja
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. apr 2005 11:59
Povezava do prispevka
 Kakšna škooodaaa se dela...!!! Rumenjaki se super obnesejo tudi zamrznjeni. Nič ne izgubijo na kvaliteti, potem ko jih uporabimo odtajane. Super so za palačinke, carski praženec in za vse potice in krofe (Staša) in za izdelavo majoneze in raznih hladnih omak.  To je bil samo namig, dokler me ne vržete  "iz zdrave prehrane"!  (Nič čudnega, da imam too way preveč kil.., ko imam toliko idej za "zdravo prehrano")
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
zdravi jedilniki
Stran 9 od 9
Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.