Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Občutek, da sem v zvezi zapravljala čas

hippie
Starost: 34Pridružen: 28. jul 2008Prispevkov: 9Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 22:20
Povezava do prispevka
Lep pozdrav!

S fantom sva končala pred 2 mesecoma, v zvezi sva bila 'le' 5 mesecev. Pred mano je on imel zvezo 1,5 let, ki pa je po določenem času začela škripat. Nekje v tem času se je on začel pogovarjat z mano in se nekako zaljubil vame, do njegove punce pa ni več čutil nič, zato jo je pustil. Po temu je takoj hotel začeti z mano, pa se je meni zdelo prehitro, zato me je moral čakati mesec in pol, čeprav sem bila noro zalublena vanj. Tako sva začela.
Najina zveza je bil čisti polom. Je blo lepo, ampak je imel on včasih svoje momente, ko je ratal ves hladen. Spet drugič pa je bil čisto topel. Tako sem ga že po 2 mesecih pustila, ampak me je na kolenih prosil, da ga vzamem nazaj. Sem ga vzela. Po 4 mesecih me je zopet razočaral, zato sem ga SPET pustila in tokrat je še bolj jokal in mi izpovedoval večno ljubezen, zato sem ga SPET nazaj vzela (ja vem). No, potem je prišlo pa tretjič, zadnjič, pa sem rekla, da nič več in se tega držala 1 teden. Po tem sva mela še en dan skupaj, ko me je dobesedno prisilil, da sva se lupčkala (jaz sem ga skoz odrivala, kao to ne bo nič rešilo) in bil totalno zalublen vame in me skorajda ni hotel spustit iz njegovega objema. Naslednji dan je rekel, da to pač ne bo šlo, z takoj po koncu najine zveze začel spet z njo. Po msnju, ko sm ga hotla mau spametovat (ja vem, spet napaka), sem mu rekla, da jo bo itak samo spet prizadel, ona mu bo pa do konca živlenja odpuščala, pa je rekel, da je edino njo 'resnično ljubil' in da jst ne vem 'pol peceljčeka'.

Jst mam zdej tak grozn filing, da sm z njim (vanj sm bla zalublena 1 leto) zapravlala cajt, da me ves čas sploh ni mel rad in da me je samo izkoriščal. Kako nej se znebim tega občutka? Zarad tega mam tut ful nizko samozavest, tipi me ne ganejo, čeprov dobesedno lezejo za mano, zdj ko sm samska. Prebolela sm ga kr dost, ampak najbolj boli, da je on zdej ceu ves srečen in da je z besedami vrgu najino preteklost v drek in se obnaša, kot da je boga za jajca prjeu (njegova bivša je ful lušna, ampak ko sva bla skupi, mi je povedu, da je izgled vse, kar ma). Ona je zdej cela srečna, ker se je po več kot pol leta vrnil k njej in mi je napisala SMS, da sta si "usojena".

Kaj nj nardim in kako nj se rešm tega občutka? Vem, da je kreten, zelo nezrel za svoja leta in da je bla najina zveza že od začetka obsojena na prepad, ampak on je biu prvi s katerim sm seksala in sm dejansko misla, d bi lahko obstal, zato bi rada vsaj verjela, da tistih par mescev ni blo laž.
0
Nazaj na vrh
alecia
Starost: 36Pridružen: 22. jul 2004Prispevkov: 701Kraj: okolica PtujaStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 22:50
Povezava do prispevka
Glej, čez čas boš na vse gledala z viška, ker je situacija s strani bivšega in njegovega bivšega dekleta je popolnoma otročja (vsaj tako sem jaz, zunanji opazovalec, to razbrala). Tip ne ve, kaj bi rad, punca pa ima tako ali tako otročje fore - pisati nekemu dekletu se meni zdi totalna otročarija, ker sama vem, kakšna sem bila, ko sem bila v rosnih najstniških letih (no, pa nisem glih pisarila tpuncam mojih ljubljenih, ampak bi, če ne bi imela neke majhne zavorice v glavi).

Mislim, da je tebi predvsem hudo, ker je bil tvoj prvi fant, s katerim si se spustila v intimo. Ti si mu zaupala vse, on pa je te je gladko izdal. Nekako še vedno včasih verjamo tem zgodbicam o čudežnem in svetem prvič, potem pa pristanemo gladko na tleh. Ampak ti nimaš razlogov za obžalovanja, človek naredi tako, kot misli, da je prav. Sedaj je prav, da tega tipa pozabiš in mu ne pustiš, da ti uničuje samozavest.
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2008 1:02
Povezava do prispevka
Ne skrbi, tudi v svojo bivšo-sedanjo ni zaljubljen, če te to kaj tolaži. Pač ne ve čisto točno, kaj bi rad in katero bi raje položil, pa cinca zdej tja, zdej sem ... razmišlja pa s spodnjo glavo (kar ni za tipa njegovih let nič nenavadnega). Jaz mu niti ne zamerim, da je tak, ampak mu zamerim dejstvo, da ti ni že na začetku povedal, da te ima samo za seks. Tako kot ima samo za seks tudi to punčko, ki je še napol otrok (tudi ona mi deluje malo, khm, trapasto ... če se še pri seksu ne zna zaščititi, niti nimaš kaj drugega pričakovati).

Pozabi vse skupaj, ni vredno, da sploh razmišljaš o tem. Pač si nasedla bedaku, se zgodi, skoraj vsaki se je že. Upam, da boš kmalu spoznala koga, ki bo v tebi videl kaj več kot samo seksualni objekt.
0
Nazaj na vrh
_Teheran_
Starost: 40Pridružen: 24. jun 2005Prispevkov: 822Kraj: Tatami Status:Offline
Objavljeno: 3. sep 2008 8:46
Povezava do prispevka
Pozdravljena


Kakor to berem, pomislim, da ta fant z svojimi 24 leti še očitno ni dozorel oz. lahko rečem da ima še rosna leta, očitno sploh ne ve sam kaj bi rad 'lost soul'. To kar je sedaj je še najbolje, ampak spet pomislim, da ko je tak hitro šel nazaj k svoji ex. al pa spet novi partnerki, pač mnenje, da ljubezni ni bilo. Daš karte na mizo in pozabi kar je bilo ljubljeno in pojdimo na novo pot naprej! Živcev ni vredno nucat za take sebičneže.


Lp tehera
To be a warrior is not a simple matter of wishing to be one. It is rather an endless struggle that will go on to the very last moment of our lives. Nobody is born a warrior, in exactly the same way that nobody is born an average man. We make ourselves into one or the other.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 44Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2008 15:07
Povezava do prispevka
Sorry, bila je laz. Nimas kej tle. Sprijazni se z dejstvi, da je tip hotel sexat ampak glede na to da si ga pustila ze po 2 mesecih verjetno vse skupaj ni bilo ravno vrhunsko.
 
Tko da naj naredim povzetek: tip verjetno ne sexa odlicno, ima labilen karakter, leta med svojo novo in bivso punco, hkrati pa nima toliko jajc da bi ti povedal resnico v obraz.
 
A sem kaj spustil?
 
Kaj se sploh se sekiras, pac si prvi sex imela z debilckom. Nisi prva niti zadnja. Raje pomiluj njegovo bivso, ki ima tako nizek self esteem da vzame nazaj tipa, ki jo pusti, pol leta hodi z eno drugo, potem pa se vrne nazaj k njej. Sploh tipa z njegovim karakterjem. Tepci niso tisti ki naredijo napako, se iz nje nekaj naucijo in je ne ponavljajo vec ampak tisti ki jih ponavljajo. Probaj ostati v prvem taboru in je.
0
Nazaj na vrh
Trapa
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2008Prispevkov: 35Kraj: ObalaStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2008 9:33
Povezava do prispevka
Se boš mogla prepričat, da ni noben čas vržen stran. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Ti lahko iz preteklega leta zelo veliko potegneš, če si se le pripravljena česa naučit.

Je pa res - ko ugotoviš koliko neumnosti si počel, boli. Če si jezen nase je hudič. A tudi ta jeza slej ko prej mine. Wink
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2008 17:44
Povezava do prispevka
Heh, potemtakem sem jaz zgubila ene 9 let časa v zvezah, ki se iz takih ali drugačnih razlogov niso obnesle. Vse je izkušnja, vse ti pomaga odrasti in se naučiti izogibati situacijam, ki niso zate. Najprej se jeziš, čez nekaj časa pa ti ni za nič žal, pač življenje ni potica in vsaka izkušnja je zlata vredna. Nehaj se smiliti sama sebi in se ubadati s tem dedcem in njegovo bivšo, ampak pojdi s kakim od tvojih "zalezovalcev" na pijačo in se pusti presenetiti. 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
hippie
Starost: 34Pridružen: 28. jul 2008Prispevkov: 9Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2008 17:50
Povezava do prispevka
Hvala za odgovore! Ful ste mi pomagali, malo je tale krizica minila, saj veste, pride pa gre. Vaše odgovore sem večkrat prebrala in se totalno strinjam z vami, vsi ste dojeli in imate isto mnenje kot jaz. Tikka, če je pa kšna stvar k jo jst ne prakticiram, je pa to smiljenje sama sebi... Lahko bi zdej ležala zabubana v postelji z robčki in slikami od njega, pa moja lica že dolgo niso več vidla solz, zrihtala sem si šiht in še selim se v tujino.
Ampak na zmenke mi pa vseeno ne sede, za zdaj sem ostala pri flirtanju in je zaenkrat več kot preveč.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2008 18:28
Povezava do prispevka
Krasno Tudi flirtanje je zakon, še bolje v bistvu, "light" zabava brez skrbi, le tako naprej. 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Oyna
Starost: n/aPridružen: 27. dec 2005Prispevkov: 67Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. sep 2008 15:18
Povezava do prispevka
Ja, iz napak se učimo, oziroma sčasoma nabiramo izkušnje... tudi sama sem zapravila čas, dve leti, groza, se pa sigurno iz teh stvari da kaj naučit
0
Nazaj na vrh
Anisja
Starost: 39Pridružen: 20. jan 2007Prispevkov: 1452Kraj: Na realnih tlehStatus:Offline
Objavljeno: 5. sep 2008 20:25
Povezava do prispevka
Hippie, lahko si samo ponosna sama nase da si tako zgodaj spregledala in obžalovala kar je bilo. Marsikatera bi se še vedno zabijala z glavo v zid in jokala za tem nebodigatreba. Poznam kar nekaj primerov, ko je punca dobro vedela da jo fant vara, pa si je še naprej metala pesek v oči in se ga oklepala kot da je edini na svetu.
If you know EXACTLY what you are going to do, what is the point of doing it? (P.Picasso)
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. sep 2008 18:58
Povezava do prispevka
Se v celoti podpišem pod Tikko!
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
DMS
Starost: 45Pridružen: 16. mar 2007Prispevkov: 870Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2008 8:43
Povezava do prispevka
Lubica...preberi se enkrat svoj post in namesto avtorice daj recimo moje ime. kaj bi mi odgovorila?
Nisi neumna, ker ti je zelo hitro potegnilo, da ni vreden pol peceljcka;) Pac si ga se parkrat vzela nazaj, nikol ne ves.
Iz tega lahko potegnes kak dober nauk, to je pa tudi vse, nima smisla solz tocit.
Tole tvoje razmerje bo pac ena izmed tvojih basni.
Jaz imam recimo za sabo ene 3 basni. Iz prve sem se naucila, da se izogibamo posesivnim in ljubosumnim tipom. Iz druge, da s tipi, ki vsak dan spohajo po 10 jointov, ni nic. Iz tretje...kaj je ze bila tretja..fakk, moram it po zapiske;)))
Skratka, a lesson well learned, gremo dalje!

Največkrat jem zarečen kruh!
0
Nazaj na vrh
vijolice
Starost: 122Pridružen: 10. avg 2008Prispevkov: 238Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2008 20:15
Povezava do prispevka
V bistvu si temu loverju lahko le hvaležna, ker ti je naredil največjo uslugo možno s tem, ko ti je razkril pravi obraz. Po tvojem pripovedanju sta si z bivšo/sedanjo itak usojena, oba na ravni fikusa. Želim ti veliko sreče v tujini!
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2008 20:59
Povezava do prispevka
Fikusa LOL


Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Občutek, da sem v zvezi zapravljala čas
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.