Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Neprijetne govorice

haley87
Starost: 36Pridružen: 8. mar 2010Prispevkov: 8Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2011 21:14
Povezava do prispevka

Se že vnaprej opravičujem za dolg post, ampak moram to dati ven iz sebe in resnično bi bila vesela kakšnega nasveta...

 

Moj fant je včasih bil z neko punco iz domače vasi. Ona je bila mnde skoz zaljubljena v njega in potem sta enkrat neki zabluzila. To je bilo par mescev pred tem, preden sva midva začelahodit. Potem pa, ko sva midva začela zvezo nista bila nič v stiku, kaj gledenje je zvedel samo kar je slišal tako po vasi ali od domačih. Potem pa nekjetri leta nazaj pa sta si začela onadva ful po mesečih pisat. Res skoraj cel danso mesiči leteli. Jaz sem pa ful jezna ratala in sm ga vprašala, da zakaj simorata skoz nekaj pisat, pa če kaj imata in če se videvata... Je rekel, da nein da si z njo piše kar tako malo za zabavo, ker je punca ful neumna in da jo pol rad zajebava. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj si je bilo tako zabavno pisat znjo, ker je skoz govoril, da je neumna, trapasta, da še kar ni srednje šolenardila, da je ponavljala letnik in da je mela pol še kar popravca, da onnikoli ne bi bil z njo, da pol te mesiče, ki mu jih pošilja kaže doma in da seskupaj smejijo temu kak je trapasta... Potem je pa punca postala vsakič boljtečna s temi mesiči, je tudi že mojmu dopizlo in pol ji je en hud mesič poslalin jo s tem odkrščenomatičkal. Potem ni pisala nič več. Potem je ona dobila fanta, se je preselil k njej in sta dobila hčerko.

 

Pred kakim mesecem pa mi je moj povedal, da je zvedel, da se je ta soseda razšla s fantom in da sta s hčerko sami ostali. Malo me je stislno, ker sem se bala, da bo sedaj spet mojemuzačela težit. Potem pa kake tri tedne nazaj mi moj pove, da ga je ta soseda kontaktirala in ga vprašala glede hčerke, če ji jo lahko bivši vzame. Sem jeznaratala in mu rekla, da sm misla da onadva že par let nista v stiku, pa je rekuda je res, da ga je sedaj po dolgem času kontaktirala. Moj je pa pravnik, zatose je nanj obrnila za nasvet. Sicer mi ni bilo ravno ok, ampak se mi je mogočepunca v tistem trenutku malo zasmilila, ker je ostala sama z otrokom pri svojih starših in brez službe. Potem pa mi nič omenjala več, da sta kaj na vezi ali pakaj podobnega.

 

Dva dni nazaj pa sem v fantovem telefonu videla, da mu je ona poslala sms. Napisala mu je, da se ji zdi prov,da mu pove, da ji je ena druga soseda povedala, da se govori po vasi, da je on(torej moj fant) skoz hodil k njej in da je ta hčerka njegova. In da nima pojma kdo je te govorice načel, ampak da bo probala zvedet. Da sedaj ve, zakaj je enateta v vasi ni hotela pozdraviti, ker je zvedla te novice. Napisala mu je še,da noče da ima zaradi nje kakšne probleme sedaj in da ji je žal, da se sploh poznata. Moj je odpisal, da je to nemogoče. Pol je pa ona nazaj, da itak da je nemogoče, da itak se že ne vem kuk časa sploh nista slišala in da ne vem zakajsi nekateri take stvari zmišljujejo. Potem je pa še moj napisal, da nekateri nimajo dost svojega življenja in potem morajo še drugje drek mešat. In to jebilo to.

 

Nisem mogla verjet, ko sem to prebrala! Da naj bi imela soseda otroka mojega fanta! Fantu nisem mogla kar tako rečt, da sem prebrala sms, sem pa upala, da mi bo sam kaj rekel, čeprav sem ga čisto po ovinkih vprašala, če mi ima kaj za povedat, pa ni kazalo, da kaj skriva, pa tudi volje ni bil nič drugačne kot ponavadi. Vem, da on ni tak, kibi se preveč oziral na govorice, ampak se mi zdi, da so te zadeve resne.Zagotovo pri njih ve sedaj to cela vas, sigurno ve tudi od mojega fanta družina. Nimam pojma, če je mojemu fantu kdo doma kaj rekel ali pa da mu je kdo od sosedov rekel in kaj je moj nazaj rekel. Ne morem verjet, da mi tega ni povedal, da bi me recimo mogoče pripravil na to, da bom zvedla, da že vnaprejvem, da to ni res. Ampak imam občutek, da se on dela kot da ni nič. Se mi zdi,da se to tudi mene tiče in nočem naslednjič pridt k njim na obisk, pa da se bodokakšni sosedje lepo z mani pogovarjal, v resnici se mi bodo pa smejal, kako sem naivna, da ne vem kaj se dogaja za mojim hrbtom. Mislim, da se bo ta novica zelo razširila (se mi zdi, da se take novice na vasi hitro širijo) in da bodovsi vedeli, samo jaz ne (ker itak ne bi vedla, če ne bi mesiča prebrala). Tudi ena moja prijateljica ima sorodnike iz iste vasi in mam občutek, da bo tudi onaprej kot slej to zvedla.

Presenetila me je tudi reakcija mojega fanta, ko mu je poslala ta mesič, saj se mi zdi, da ni nekaj burno reagiral in potem sem dobila občutek kaj pa, če je to vse res... Menim, da je v vsakih govoricah tudi malo resnice, zato me je zelo strah, da je mogoče vsaj endel tega resničen.

 

Kaj naj sedaj storim? Naj se delam kot, da ni nič in počakam, da bom mogoče od koga drugega zvedla? Naj fantu povem da vem? Se vam zdi prav, da mi tega ni povedal?

Lepo bi prosila za nasvete, ker res ne vem kaj naj naredim! Pa prosim brez komentarjev, zakaj sem gledala v fantov telefon, ker mislim, da sedaj to ni pomembno.

 

Že vnaprej hvala za vaša mnenja in lep sončen pozdrav vsem!

 

0
Nazaj na vrh
Mishaa
Starost: 32Pridružen: 13. sep 2011Prispevkov: 115Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2011 23:10
Povezava do prispevka
Prvo kot prvo mi je fantovo obnašanje zelo nezrelo. Tisto pisanje smsov in delanje norca iz nje... Js bi se tisti moment malo zamislila, kaj res hočem takšno osebo ob seb, ker mi pač to početje ni normalno.
 
Mi je mal čudno da bi prišle kar tako takšne govorice ven, glede na to da je imela ona prej drugega fanta s katerim je potem dobila otroka, on pa je ves čas imel tebe.   Sicer pa če drugače pomislim..te stare gospe v vaseh so zmožne ven spraviti marsikaj. Na koncu pride ven čisto tretja zgodba, ker vsaka malo doda.
 
Fant ti najbrž noče povedati za te smse, ker bi ti naredila paniko on pa tega ne želi prenašati.
 
Js najbrž ne bi mogla ostati tiho in bi se želela o tem pogovoriti. Lahko pa si tiho, če ti ni problema in počakaš, da ti bo on sam povedal.
 
Drugače pa ne vem zakaj se tolk obremenjuješ s sosedi. Živi svoje življenje in ne razmišljaj kaj si drugi mislijo.
 
 
A imata vidve s to sosedo kakšne stike oz. sta jih kdaj imele?
Ko omejujete svoje sanje, omejujete svoje življenje
0
Nazaj na vrh
estelle
Starost: 38Pridružen: 30. maj 2008Prispevkov: 3817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2011 23:18
Povezava do prispevka
Punci, vajina posta sem prestavila sem, ker že imamo podobno temo in bom tole zaklenila. Nadaljujemo torej tam.
"As we advance in life it becomes more and more difficult, but in fighting the difficulties the inmost strength of the heart is developed." -
-- Vincent Van Gogh
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Neprijetne govorice
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Raziskovalci so našli več dokazov, da ima suhi post (postenje brez hrane in tekočine) izjemen vpliv na splošno zdravje.