Namreč, naj se sliši še tako smešno - imam problemček, ki se marsikateri ne bi zdel, da je. Torej; dolgo časa sem se izogibala druženju z moškimi kot je v navadi, da se hodi na kave in sprehode, zmenke.. Ker sem se družila samo z enim, za katerega sem mislila da bo iz druženja nastala ena lepa zveza, pa na koncu ni bilo tako čeprav sva si bila zelo všeč, kemija in vse ostalo je laufalo. Zakaj sem se odločila, da ga pustim na miru, nima toliko veze .
No, zdaj pa ker sem upe polagala v tega fanta in zanemarjala vse ostale.. Se sprašujem nekaj čisto nedojemljivega: Kako fantje dejansko pokažejo da si jim všeč? Mislim v redu, greš na kavo z njim.. Meni še na kraj pameti ne pade, da bi nekdo name gledal kot na potencialno partnerko - ker imam enega dobrega kolega, s katerim se poznava že zelo dolgo (več kot pet let) in nisva imela NIČ, pa se vseeno kdaj kej pohecava, na hitro objameva, čvekava, se smejiva... Prava prijatelja.
Kako torej moški pokaže, da hoče bit nekaj več kot samo kolega? Res sem toliko izven, da več ne vem in bi verjetno vsak znak spregledala ali pa ga vzela kot nekaj samoumevnega.