Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bivši

Tejko
Starost: 34Pridružen: 19. okt 2010Prispevkov: 53Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. avg 2012 23:11
Povezava do prispevka
Pozdravljeni.
Bila sva skupaj 1leto. A ni šlo, preveč napak je naredil, vse bolj sem razmišljala o koncu ker sva vse leto vedno šla skp narazen skp narazen. Pred 1mesecom sem jaz dala konec. Bil je šokiran a je želel da ostaneva prijatelja. Sprejela sem in sva vsak dan pisala ter se tudi dobivala, se lupckala, se itd. Kot da sva se vedno par. Pravi da se bo potrudil da bom spet njegova. Ampak da bi znova začela z njim me niti mal ne mika in nočem. Vem da to nikamor ne pelje, a da pomislim, da bi ga popolnoma izgubila, prekinila stike ter pomislim kako se objema z drugo me ubije. Na nek način hočem da je tukaj a veza z njim nikakor, ker me milijon stvari moti na njem. On pa to hoče zato se ful trudi, da me znova dobi. Ne vem, tok zmedena sem, vem sam da mi bo ful bed če prekinem stike. Hvala če boste poskusili podati svoje mnenje Smile Lp (oprostite ker sem pisala nerazumljivo ker sm zdaj precej zmedena)
0
Nazaj na vrh
Pandica
Starost: 32Pridružen: 28. sep 2007Prispevkov: 338Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. avg 2012 23:25
Povezava do prispevka
Očitno veš, da nočeš več biti z njim. Mislim da je problem le v tem, da si se navezala nanj. V bistvu je tvoja odločitev lažja kot večini ljudi v podobnih situacijah, ker si prepričana da nočeš več zveze z njim, dosti huje bi bilo če bi kolebala in ne bi bila sigurna če si tega želiš ali ne.

Se pa zavedaj da razhodi nikoli niso lahki, prav zaradi omenjene navezanosti, ki tokrat meša štrene tudi tebi. Moj nasvet je da prekineš stike. Takoj. In tako naj ostane dokler ne boš več imela želje po druženju z njim in ko ti bo vseeno če ima drugo ali ne. Potem se lahko dobita na kavi ali pijači in vidita če sta sposobna ostati prijatelja.

S trenutnim početjem pa čimprej prenehaj. Če boš tako nadaljevala, se zna zgodit da ti bo njegovo laskanje in dvorjenje in osvajanje tvojega srca naprej in nazaj začelo malo preveč ugajati in preden se boš zavedala, boš spet v zvezi, ki je nočeš. In ko se boš takrat želela izviti iz tega, bo samo še huje. Za oba. Zato ne razmišljaj preveč in naredi to, kar veš da je zate prav, in glede na to, da si trdo odločena da si zveze z njim ne želiš, je edino pravilno da z njim prekineš vse stike.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 30. avg 2012 0:50
Povezava do prispevka
V tem primeru ti ne ostane druzga, da prekines vse stike (tud po mailu, fBju, MSNju, telefonu itd), sicer bosta vedno neki na pol. Ce si ne zelis bit z njim, prekint stik. Ce pa hoces bit z njim, pol je druga storija. Bosta pac nekaksna podolska frenda in noben od vaju ne bo mel nc od tega. Ti, ker ne bos sposobna zacet nove, frisne zveze z nekom drugim, on pa ker bo navezan nate. Podolska zveza ni zveza, ampak izguba casa, ce si tega ne zelita oba.

Prijateljstvo med vama bo mozno cez 10 let ko bosta oba nevtralna.

p.s. podolska zveza je nov termin zrasu pravkar na mojem zeljniku in oznacuje odnos f** frend zveze ;)
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 3. sep 2012 11:20
Povezava do prispevka
Tema že obstaja - lepo prosim, da pred odpiranjem teme preverite, ali ustrezna tema že obstaja. Poleg boljše preglednosti so v obstoječih temah pogosto že koristne informacije in nasveti.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bivši
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.