Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je preprost trik za bolj svež in spočit videz oči, ki se ga poslužujejo zvezdnice

16. maj 2023 19:40
0

Oglasno sporočilo

... mačka ali celo senenega nahoda na obrazu? Poleg hlajenja podočnjakov, da uplahnejo, in uporabe te neverjetne zvezdniške skrivnosti, obstaja tudi izjemno enostaven in hiter način, ki lahko v nekaj sekundah skrije videz utrujenih oči.

Spoznajte svetlo kremno črtalo za oči, skrivnostni prijem umetnikov ličenja, ki ga uporabljajo najbolj posnemane zvezdnice, od Amal Clooney do Kendall Jenner.

"Najhitrejši način, kako polepšati in navidezno osvežiti utrujene oči, je ta, da vodno linijo očesa posvetlite s svetlim svinčnikom," potrjuje Nikki Wolff, ki dela s številnimi slavnimi strankami. "Namesto belega odtenka raje izberem svetlo kožno, saj je tako učinek veliko bolj naraven. Mehkoba svetle kožne pomaga prekriti rdečico, ki se pogosto pojavi na vodni liniji, oči pa so tako videti bolj sveže, svetlejše in tudi nekoliko večje. To je trik, ki se ga sama zelo pogosto poslužujem pri svojih strankah."

Ta zelo preprost trik, ki ga drugi ljudje komaj opazijo, pomaga tudi poudariti barvo oči in vse druge barve, uporabljene okoli oči. Wolffova ga pogosto uporablja v kombinaciji z barvitimi senčili za oči: npr. pri Hailey Bieber, ki ima smaragdno zelene oči, ga zato, da bi zagotovila kontrast in hkrati polepšala oči.

"Še en trik, ki ga rada uporabljam, pa je ta, da zgornjo vodno linijo in zunanji rob očesa oblikujem s temnim svinčnikom, nato pa vodno linijo in notranji rob očesa oblikujem s svetlim kolom," dodaja. "To pomaga ustvariti privzdignjeno obliko oči."

PREBERITE TUDI: Trend: Douyin makeup je navdušil družbena omrežja

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.