Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je Dalai Lama povedal o ženskah. Je imel prav?

24. apr 2019 12:08
0

Oglasno sporočilo

Ženske veliko časa in energije porabijo za skrbi glede svoje teže, izgleda v oblačilih in glede tega, kako bi se prehranjevale.

Stoletja je namreč družba mislila, da se lastna vrednost meri po tem, kako izgledamo, namesto, da bi se merila po intelektu, naših ciljih, sanjah in temu, koliko lahko prispevamo k boljšemu svetu. Resnična vrednost ženske se skriva globlje kot si sploh mislite! Številni svetovni misleci so mnenja, da so žensko srce in njene misli tisto, kar lahko spremeni svet in to je že leta 2009 povedal tudi Dalaj Lama, tibetanski duhovni in verski vodja.

PREBERITE TUDI:  12 znakov, da imate dobro razvito intuicijo

"Svet bo rešila zahodna ženska." S tem je mislil, da ga bo rešila svobodna ženska, ki ni ujeta v kulture in zahtevane vloge, to pa bo storila mirno, s svojo intuicijo, ter z nežno, ljubečo in materinsko energijo. In kako to imeti? Predvsem s skrbjo za svojo notranjost.

Zunanji videz ni in ne sme biti pogoj, da ste v življenju uspešni, srečni in da vas imajo radi. Resnična lepota se odraža predvsem v dejanjih, besedah, mišljenju, inteligenci, pozitivnemu pogledu na življenje in zadovoljstvu. Zunanji videz je le lupina, pod katero mora biti bogat izbor vseh lastnosti in znanj. Le s tem boste v življenju resnično uspeli.

Foto: Pinterest

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.