Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Test osebnosti: imate bolj ženske ali bolj moške možgane?

4. jan 2023 14:10
0

Ta optična iluzija lahko precej natančno pojasni, kako razmišljate, kakšen je vaš miselni proces in ali ste dobri pri večopravilnosti.

Optična iluzija 'Tekajoči človek' prikazuje silhueto moškega, ki teče, gre pa za to, kako jo dojemate. Nekateri ljudje vidijo, da moški teče proti njim, drugi pa, da teče stran od njih. Kako dojemate sliko, je ključ do tega, kakšen je vaš miselni proces in ali imate bolj "moške" ali bolj "ženske" možgane.

Optična iluzija moškega, ki teče, pokaže, kako razmišljate.

V katero smer teče moški?

1. Moški, ki teče stran od vas

Če vidite moškega, ki teče stran od vas, potem imate bolj "ženske" možgane, kar pomeni, da so vaše razumske in analitične sposobnosti več kot impresivne in so vaše najmočnejše lastnosti.

Navadno se zanašate na svojo intuicijo in čute ter ste raje previdni, preden sprejmete odločitev; nikoli se ne poženete v nekaj brezglavo, ne da bi se prepričali, da je to varno, in dokler nimate vseh informacij. Imate ustvarjalne možgane in večino časa se ukvarjate z ustvarjalnimi stvarmi.

Poleg tega ste odlični pri opravljanju več nalog hkrati, vaš spomin pa je zavidanja vreden. Vaš šesti čut, intuicija ter sposobnost pravilnega razumevanja situacij in ljudi iz vas delajo izjemno bistroumno in inteligentno osebo, ki jo je težko prevarati.


2. Človek, ki teče proti vam

Če vidite moškega, ki teče proti vam, potem imate bolj "moške" možgane. Bolj "moški" možgani pomenijo, da ste nagnjeni k praktičnemu reševanju težkih situacij in se zanašate na svoje analitične sposobnosti, da vam pokažejo pravo pot. Ste zelo razumna in umirjena oseba, ki se običajno ne ustraši, ko se znajde v kočljivih ali zahtevnih situacijah.

Ste naravno radovedni in si vedno želite izvedeti več o nečem, ko vas to začne zanimati. Če želite o nečem izvedeti več, vložite vso svojo energijo v to, da bi to razvozlali in razumeli vse, kar je treba o tem vedeti.

Vendar pa niste preveč dobri pri večopravilnosti in se morate osredotočiti na eno stvar naenkrat, da zagotovite, da boste delo opravili na najboljši možni način. Če ste za nekaj navdušeni ali če vam je nekaj močno pri srcu, se za to brez oklevanja borite. Da bi dokazali svoje stališče, pripravite prepričljive argumente, logiko in trdne razlage, saj veste, da imate prav.

Kaj menite vi? Kaj ste videli v tej optični iluziji moškega, ki teče? Povejte nam svoje mnenje v spodnjih komentarjih!
 

PREBERITE TUDI: 8 temeljnih razlik med ženskimi in moškimi možgani

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če verjamete, da zmorete, zmorete. In ste prepričani, da ne, ne.