Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Še en zvezdniški par, ki je živel zelo tiho in zasebno življenje, se ločuje

9. apr 2024 9:36
0

Oglasno sporočilo

Sacha Baron Cohen in Isla Fisher nista bila "tipičen hollywoodski par", preden sta naznanila ločitev. Pred napovedjo ločitve dolgo časa dobro "delovala" kot par, je povedal vir.

"Vsekakor nista bila nikoli tipičen hollywoodski par," nadaljuje vir o 52-letnem Baronu Cohenu in 48-letni Fisherjevi. "Čeprav sta oba slavna in bogata, nikoli nista delovala snobovsko in vzvišeno. V mnogih pogledih sta bila vedno nenavaden par."

"Vendar jima je to ustrezalo," dodaja vir. "Isla je vedno menila, da je Sacha zabaven, in ni imela nič proti njegovi nenavadni osebnosti. Vedno mu je stala ob strani."

Igralec Borat in igralka iz filma Wedding Crashers sta 5. aprila s skupnima izjavama v svojih Instagram Stories javno naznanila ločitev.

"Po dolgi teniški tekmi, ki je trajala več kot dvajset let, sva končno odložila svoje loparje. Leta 2023 sva skupaj vložila zahtevo za prenehanje najinega zakona," se je glasila izjava, ki jo je spremljala fotografija Barona Cohena in Fisherjeve v belih teniških oblačilih.

"Vedno sva dajala prednost najini zasebnosti in tiho sva delala na tej spremembi," je dodal nekdanji par. "Za vedno naju družita predanost in ljubezen do najinih otrok. Iskreno cenimo, da spoštujete željo naše družine po zasebnosti."

Potem ko sta Baron Cohen in Fisher naznanila, da končujeta svoj zakon, je še en informator povedal, da se je Baron Cohen "poleti 2023 pogovarjal z odvetniki za ločitev". Notranji vir je dodal, da to ni bilo prvič, da je par preučeval možnost ločitve, saj sta se "nekaj let pred tem" prav tako obrnila na odvetnike za ločitev.

Baron Cohen in Fisher sta se prvič spoznala na zabavi v Sydneyju leta 2001 – torej leta pred tem, ko sta opozorila nase s svojim delom na platnu, in se poročila 15. marca 2010.

Nekdanji par ima tri otroke: dve hčerki in sina, ki sta jih dobila leta 2007, 2010 oziroma 2015. Fisher in Cohen sta vedno ostala zasebna glede svojega zasebnega življenja in nista razkrila niti imen svojih otrok.

Konec julija 2023 je Fisher na Instagramu delila več fotografij s potovanja, ki sta ga z Baronom Cohenom tistega poletja obiskala v Grčiji, vključno s posnetkom, na katerem si par deli poljub in se objema.

PREBERITE TUDI: Tudi ta zvezdniški par se ločuje (zaradi njegove nezvestobe)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.