Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekoč alkoholik in ženskar je že 30 let predan mož

27. jan 2022 13:18
0

Oglasno sporočilo

Rob Lowe ima o svoji ženi, Sheryl Being, za povedati samo lepe reči. "Je najbolj seksi, lepa, komplicirana in zabavna partnerka. V meni je videla stvari, ki jih pred njo nihče ni videl," je Rob Lowe v intervjuju za People pred dnevi povedal o svoji ženi, s katero sta poročena že 30 let.

Slavni igralec, ki je bil nekoč alkoholik in velik ženskar, je kaj kmalu začutil, da je Sheryl 'tista prava'.

Spoznala sta se leta 1990 na snemanju njegovega erotičnega trilerja Bad Influence in se najprej začela samo dobivati na zmenkih. Kmalu je Rob v Sheryl, ki je bila takrat priznana vizažistka (danes pa je oblikovalka nakita), prepoznal nekaj izjemno posebnega.

"Imel sem občutek, da če mi bo kdajkoli s komerkoli uspelo, je to Sheryl," je 57-letni Lowe povedal za revijo People, na katere aktualni naslovnici je.

A velik problem je predstavljalo to, da je bil Lowe takrat alkoholik in ne ravno zvest oz. naklonjen trajnim, resnim zvezam. "Intima in jaz nisva bila ravno znanca, do tega sem prišel precej pozno v življenju," je iskreno priznal.

A zavedal se je, da je bil njegov način življenja nezdružljiv s prihodnostjo s Sheryl, 60. "Alkohol in droge so poskrbele, da je bilo to nemogoče," se spominja. Zato se je odločil za zdravljenje in se zavezal k doživljenjski treznosti – in Sheryl.

Trezen in hvaležen za svojo novo pot je Sheryl zaprosil za roko in kmalu sta se poročila, leta 1991 in 1993 dobila sinova Matthewa in Johna Owena.

"Srečen sem, da sem živel življenje, ki sem ga živel, ker ničesar ne obžalujem, a sem bil pripravljen, izrezovati buče za noč čarovnic, brati knjige in ob sredah postreči s toplim kosilom," je povedal Lowe, ki bo maja letos praznoval 32 let treznosti. "Užival sem v vsaki minuti."

Med snemanjem serije Zahodno krilo med letoma 1999 in 2003 je vsak dan prevozil 130 km med njunim domom v Santa Barbari in Los Angelesom, da je lahko bil z družino in poljubil sinova pred spanjem. "Vedeli so, da sem tam za njih in čutil sem, da je to vredno."

Igralec tako ostaja večno hvaležen svoji Sheryl, da mu je dal priložnost. "V meni je videla stvari, ki jih pred njo nihče ni videl," je dejal in označil poroko z njo kot enega največjih čudežev v življenju.

"Še vedno menim, da je najbolj vroča, seksi, lepa, nora, komplicirana, zabavna oseba, kar jih poznam – poleg tega, da je izjemna mati," je povedal o svoji ženi.

Srečen zakon in uspešno starševstvo pa se pozna tudi na sinovih: 28-letni Matthew je odvetnik in 26-letni John Owen pisec besedil za TV. Oba sta srečna in hvaležna, da sta odrasla v toliko ljubezni in prav rada slišita očetove nasvete.

"Izjemen je v nasvetih glede odnosov," je povedal Matthew. "Rekel bo 'Ko sem spoznal tvojo mati, sem vedel, da je prava. Poročil sem se s svojo najboljšo prijateljico in se je krasno izšlo. Zato upoštevaj ta nasvet.' Daje male take biserčke modrosti, ki si jih zapomnim. Upam, da bom tudi sam pristal v 30-letnem zakonu, kot on."
 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?