Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razlogi, zakaj ne bi smeli brskati po partnerjevi preteklosti

8. mar 2023 8:14
0

Oglasno sporočilo

...  od načinov, da gremo naprej in pustimo, da preteklost ostane za nami. Želimo imeti lepo življenje z nekom v sedanjem trenutku. Vendar ima veliko ljudi navado brskati po partnerjevi preteklosti, kar lahko škodljivo vpliva na odnos. To je lahko vznemirljiva preteklost za vas ali vašega partnerja. Obstaja več razlogov, zakaj ne smete iti v preteklost, ne glede na to, kako radovedni ste. 

Problem zaupanja

Kopanje po preteklosti lahko škoduje stebru zaupanja. Če vaš partner z vami deli osebne podatke, vi pa jih uporabite proti njemu ali jih izpostavite v prepirih, lahko to škoduje zaupanju v vajinem razmerju.

Negotovost in ljubosumje

Če veste preveč o partnerjevih preteklih razmerjih ali izkušnjah, lahko povzročite ljubosumje ali negotovost, tudi če trenutno niso pomembne za vaš odnos. Nekateri ljudje začnejo primerjati stvari, ki jih je njihov partner naredil za nekoga iz njihove preteklosti. To lahko postane zelo veliko breme. Morda boste na koncu celo imeli nerealna pričakovanja od svojega partnerja.

Nepotrebna napetost

Obujanje partnerjeve preteklosti lahko povzroči napetost v razmerju, še posebej, če gre za občutljivo temo ali če se ne strinjate z njegovimi odločitvami. Lahko pride do majhnih prepirov in lahko je tudi grdo. Zakaj bi torej kopali po preteklosti?

Ranjena čustva

Vaš partner je morda naredil napake ali imel negativne izkušnje v preteklosti, o katerih ne želi ponovno razmišljati ali o katerih ne želi razpravljati. Če jih izpostavite, lahko povzročite prizadeta čustva in zamere. 

PREBERITE TUDI: Družiti se morate z ljudmi, ki ustrezajo vaši prihodnosti, ne preteklosti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?