Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pripravite se – prihaja julijski Sončev mrk

1. jul 2019 8:07
0

Oglasno sporočilo

Mrki naj bi že od nekdaj prinašali slabe stvari: katastrofe, nepredvidene dogodke, naključja in nesreče, zato to ni dober čas za pomembne dejavnosti. To bo intenzivno obdobje nepredvidenih sprememb, ko se ne bomo počutili stabilno; lahko nam vse niti uidejo iz rok. 

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?


Nič se ne bojte – tokratni julijski popolni sončni mrk bo v znamenju raka in bo prinesel dobre stvari na področju prijateljev in družine ter zbliževanja ljudi. Prinesel bo obilje in zdravje. Intenzivna energija v času mrka bo kot svež veter, ki vstopa v sobo. To bo čudovita priložnost, da pretresete situacije in zadeve začnete premikati naprej. Spremembe bodo dobrodošle, zato pomislite na področje vašega življenja, ki ga je treba nadgraditi in omogočiti energiji mrka, da vas vodi. Priložnosti bodo kar trkale, zato ostanite odprti!

Možno je, da bomo svoje potrebe postavili pred želje drugih. Postavili bomo meje ali naredili spremembe, ki nam bodo omogočile, da si damo več ljubezni do sebe in skrbi za sebe. Popoln mrk bodo lahko videli v Čilu in Argentini, delni mrk pa bo viden iz južnega dela Tihega oceana in iz Južne Amerike. 16. 7. ob 23.31 pa bo delni lunin mrk.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Želja oz. potreba po napredku je verjetno ena najbolj naravnih lastnosti, značilnih za človeštvo.