Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pripravite se – prihaja julijski Sončev mrk

1. jul 2019 8:07
0

Oglasno sporočilo

Mrki naj bi že od nekdaj prinašali slabe stvari: katastrofe, nepredvidene dogodke, naključja in nesreče, zato to ni dober čas za pomembne dejavnosti. To bo intenzivno obdobje nepredvidenih sprememb, ko se ne bomo počutili stabilno; lahko nam vse niti uidejo iz rok. 

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?


Nič se ne bojte – tokratni julijski popolni sončni mrk bo v znamenju raka in bo prinesel dobre stvari na področju prijateljev in družine ter zbliževanja ljudi. Prinesel bo obilje in zdravje. Intenzivna energija v času mrka bo kot svež veter, ki vstopa v sobo. To bo čudovita priložnost, da pretresete situacije in zadeve začnete premikati naprej. Spremembe bodo dobrodošle, zato pomislite na področje vašega življenja, ki ga je treba nadgraditi in omogočiti energiji mrka, da vas vodi. Priložnosti bodo kar trkale, zato ostanite odprti!

Možno je, da bomo svoje potrebe postavili pred želje drugih. Postavili bomo meje ali naredili spremembe, ki nam bodo omogočile, da si damo več ljubezni do sebe in skrbi za sebe. Popoln mrk bodo lahko videli v Čilu in Argentini, delni mrk pa bo viden iz južnega dela Tihega oceana in iz Južne Amerike. 16. 7. ob 23.31 pa bo delni lunin mrk.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Evropsko sodišče za človekove pravice bo verjetno kmalu odločilo, da obvezno cepljenje, kot je zakonsko urejeno v Sloveniji, pomeni kršitev temeljnih človekovih pravic.