Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Princ George izvedel, da bo postal kralj

29. jun 2021 8:10
0

Oglasno sporočilo

"Britanski princ George je ob svojem sedmem rojstnem dnevu izvedel, da bo nekoč kraljeval" je razkril v svoji novi knjigi Robert Lacey, ki je izšla prejšnji četrtek. Najstarejši sin vojvode in vojvodinje Cambridgea se je s svojim poreklom seznanil nekoliko pozneje kot običajno, a to je bila želja njegovega očeta, princa Williama.

Lacey v svoji knjigi "Bitka bratov" opisuje, kako je 39-letni oče William hotel Georgea čim dlje zaščititi pred usojenim življenjem. Tako mu je postopoma razložil, kaj ga čaka v življenju, da bi dobil "tisti dragoceni dar normalnosti""Odkar je bil George dojenček, William ni skrival, da želi prvorojencu prizanesti tiste iniciacije, ki jih je trpel kot otrok," piše Lacey.

"Prišel bo čas in kraj, ko bo George spoznal svoje mesto na svetu. Za zdaj mu želim zagotoviti varno in stabilno okolje in mu dati ljubezen, ki jo lahko kot oče dajem. Svoje otroke želim vzgajati v dobre ljudi, ki se zavedajo svoje odgovornosti in služijo drugim," je princ William dejal dopisniku BBC-ja Nicholasu Witchellu. Tudi Lacey še piše, da se mali George sploh ni zavedal pomembnosti fotografije "Štirje monarhi", na kateri so kraljica Elizabeta, prestolonaslednik Charles, princ William in on sam.

Fotografija je bila posneta decembra 2019, ko je bil George star pet let. Glede na zgodbo so Georgeu na božični zabavi povedali, da bo pozdravil 'Gan-Gan', kot ljubkovalno imenuje kraljico Elizabeto, in da ga bodo fotografirali. Mali princ ni bil pozoren na izbrano družbo na fotografiji. Čeprav ni izrecno rečeno, kdaj natančno je William svojemu sinu razložil, kaj prinaša prihodnost, se domneva, da je bilo to na fantov sedmi rojstni dan, lansko poletje. 

PREBERITE TUDI: Padajo stave, da bosta Meghan in Harry poimenovala svojo hči po članu kraljeve družine

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je uživanje sladkorja izjemno škodljivo za zdravje, čivkajo že ptički na strehi.