Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Preprosti načini, kako odkriti lažnivca

6. dec 2021 9:25
0

Oglasno sporočilo

Lažnivca je lahko zelo težko prepoznati, ker so običajno zelo učinkoviti pri prikrivanju sledi. Toda včasih obstajajo določeni namigi, ki kažejo na nepoštenost. Torej ni vedno nemogoče prepoznati očitnega lažnivca. Da bi vam bilo lažje, vam predstavljamo nekaj enostavnih in preprostih načinov, kako odkriti lažnivca.

Očesni stik

Lažnivci se bodo vedno izogibali gledanju neposredno v oči, medtem ko izgovarjajo laž. Odvrnili bodo oči in pogledali sem ter tja. Lahko tudi hitro mežikajo ali pogosto gledajo v prostor.

Govorica telesa

Govorica telesa lahko veliko pove o njem. Lažnivec se na splošno drži sključeno. Roke bodo skrivali ali pa lahko celo živčno udarjali po nogah. Nenavadno oblizovanje ali stiskanje ustnic sta še dva znaka, da oseba ne govori resnice.

Spreminjanje teme

Lažnivec bo vedno poskušal spremeniti trenutno temo. Med laganjem se počutijo ranljive. Zato poskušajo spremeniti temo, da jim ne bi bilo treba več lagati in da se poslušalec ne bi še bolj trudil razkriti resnico.

Potenje

Lažnivec se pretirano poti, ker se med laganjem počuti pod stresom in tesnobno. Potenje je znak, da je oseba zelo pod stresom in verjetno laže.

Počasno dihanje

Ljudje običajno dihajo močno in počasi, ko lažejo. Njihovo dihanje postane plitko, saj se srčni utrip radikalno poveča, ko so živčni ali pod stresom. In s temi lahko zlahka ugotovite, ali oseba laže ali ne.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.