Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pogoste spolne težave, s katerimi se srečujejo novi pari

9. apr 2021 8:21
0

Oglasno sporočilo

... v fizični združljivosti, kar pogosto povzroči težave in spore v zvezi. Če sta čustvena in fizična navezanost povezana, je težko izpustiti spolnost, saj ima zelo pomembno vlogo v intimnem življenju. Tukaj je nekaj najbolj prepoznavnih spolnih težav, s katerimi se srečujejo novi pari.

Dvomi o pogostosti spolnih odnosih

Novopečeni pari so običajno na vrhuncu spolne želje, takoj po začetku zveze in imajo radi pogoste spolne odnose. Vendar jim v neki točki postane neprijetno ob misli na to, koliko spolnosti je zares normalno. Velikokrat ima v zvezi tudi eden večji libido kot drugi.

Uporaba kontracepcijskih sredstev

Mnogi moški so neizkušeni, ko gre za spolnost. In zato morda ne bodo znali uporabljati kondoma. Takim moškim je v tistem trenutku nerodno, zaradi česar izgubijo erekcijo. Tudi ženska se ne zna odzvati na to situacijo in tako postane zelo ponižujoča zadeva.

Pomanjkanje strasti

Če moški prezgodaj ejakulira ali če ženska prvih nekajkrat ne doživi orgazma, par navadno domneva, da je njuno spolno življenje obsojeno na propad. Brez strasti prvih nekajkrat postane preveč dolgočasno, zato se pari izogibajo intimni situaciji naprej. V takih primerih se moramo zavedati, da se odlična spolnsot zgodi le s časom in prakso.

Pomanjkanje komunikacije

Večina mladoporočencev ne komunicira med seboj glede svojih spolnih potreb in tega, kar hoče. To je zelo pomembno, saj to povečuje možnosti za spolni užitek in igro. Pari se morajo zavedati, da ne bo vedno zabavno; vsi namigi ne bodo vodili do spolnega odnosa. Torej, človek se zaradi tega ne sme počutiti razočarano ali zavrnjeno.

PREBERITE TUDI: 6 živil za večji libido

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* pred 3 dnevi
   dobra
  • Dow* pred 3 dnevi
   super
  • Dow* pred 3 dnevi
   v redu
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko pride jesensko enakonočje, vemo, da je poletja in toplih sončnih dni nepreklicno konec.