Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Po Cityparku se lahko zapeljete kar z vlakcem in skačete na trampolinu!

29. jun 2022 7:00
0

Oglasno sporočilo

Po našem največjem nakupovalnem središču Citypark se boste vse do konca tega meseca lahko brezplačno vozili s posebnim vlakcem Mini Express.

Lokomotiva s tremi vagoni lahko sprejme do 20 otrok ali približno 15 otrok in odraslih. Mini Express bo brez dvoma magnet za otroke, saj je kopija parnih vlakov iz prve polovice 20. stoletja. Proizvaja originalen zvok parne lokomotive in dim vodne pare, kar najmlajše nadobudneže še posebej zabava. Vlakec, ki je popolnoma varen za uporabo, bo vozil po pritličju nakupovalnega središča. 

V osrednjem prireditvenem prostoru pred Intersparom pa se bodo otroci lahko to poletje prepustili tudi nori zabavi na bungee trampolinu. 

V Cityparku lahko nakupujete, se okrepčate in zabavate v več kot 120 trgovinah in lokalih. S pestrim programom ves čas skrbijo, da je obisk nakupovalnega središča zabaven za vso družino.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro.